ΕΛΛΑΔΑ

Η βροχή «παρέλυσε» την Αττική

Η βροχή «παρέλυσε» την Αττική

Ανέτοιμος αποδείχτηκε για μια ακόμα φορά ο κρατικός μηχανισμός στην αντιμετώπιση των ακραίων καιρικών φαινομένων. Το παραπάνω πιστοποιείται από την κυκλοφοριακή συμφόρηση που έχουν προκληθεί σε πολλούς δρόμους της Αθήνας.

Στο Βύρωνα και στην πλατεία Δεληολάνη οι κάτοικοι δεν μπορούν να περπατήσουν ούτε καν στα πεζοδρόμια από τη βροχή, που έχει σκεπάσει τα πάντα. Τα νερά είναι ορμητικά και δυσκολεύουν πεζούς και αυτοκίνητα στην κίνηση.

Στο Περιστέρι και πιο συγκεκριμένα στην Αγίου Ιεροθέου η κίνηση παραμένει αφόρητη εδώ και ώρα. Πρόκειται για κεντρικό δρόμο ο οποίος έχει πλημμυρίσει και τα νερά έχουν παρασύρει αυτοκίνητα, με επιβάτες μέσα. Μάλιστα, έχει ήδη κληθεί η πυροσβεστική προκειμένου να απεγκλωβίσει οδηγούς που έχουν παγιδευτεί με τα οχήματά τους.

Ίδιο το σκηνικό και στην εθνική οδό, ειδικά στο ύψος του Κηφισού. Εκεί όσοι... τυχεροί βρίσκονται στον παράδρομο της εθνικής οδού, βλέπουν το άφθονο νερό να πέφτει στις οροφές των αυτοκινήτων τους.

Πολύ μεγάλα προβλήματα στον Πειραιά, κυρίως σε Δραπετσώνα-Κερατσίνι Νικαια. Περισσότερες απο 150 κλείσεις στην Πυροσβεστικη για άντληση υδάτων από πολίτες που είδαν τα σπίτια τους να πλημμυρίζουν.

1009969 10152765942602210 4304290633200142283 n