ΕΛΛΑΔΑ

Μεσολόγγι: 45χρονη ζει με το γιο της εδώ και 7 μήνες σε αυτοκίνητο

Μεσολόγγι: 45χρονη ζει με το γιο της εδώ και 7 μήνες σε αυτοκίνητο

Δεν είναι λίγοι αυτοί που έχουν μετατρέψει τα αυτοκίνητά τους σε σπίτια κατά τη διάρκεια της οικονομικής κρίσης που περνάει η χώρα.

Ακόμα και στην Περιφέρεια, την οποία θεωρητικά η κρίση δεν θα έπληττε τόσο πολύ, παρατηρούνται περιστατικά ανθρώπων που μένουν στο αυτοκίνητό τους.

Στο Μεσολόγγι υπάρχει μια 45χρονη γυναίκα, που μένει στο αυτοκίνητό της με τον 26χρονο γιό της, εδώ και επτά μήνες, αφού και οι δυο είναι άνεργοι. Η γυναίκα εργαζόταν στον τομέα καθαριότητας του δήμου Μεσολογγίου μέσω προγραμμάτων για πολλά χρόνια.

Ωστόσο, κάποια στιγμή άρχισε να μην πληρώνεται και από εκεί ξεκίνησε ο Γολγοθάς της. Έγινε η πρώτη έξωση από το σπίτι που έμενε, ενώ το Μάιο έγινε και η δεύτερη. Νωρίτερα είχε γίνει διακοπή ρεύματος και νερού. Επειδή χρήματα δεν υπήρχαν για να βρει αλλού στέγη, κατέληξε στο αυτοκίνητο, καθώς τα έπιπλα και τα πράγματα του σπιτιού τα κράτησε η ιδιοκτήτρια μέχρι να της δοθούν τα 7 ενοίκια που χρωστούσε η οικογένεια, αναφέρει το aixmi-news.gr.

Η συγκεκριμένη γυναίκα είναι διαζευγμένη και δεν έχει στήριξη από κανένα συγγενή. Η ίδια δεν θέλει να αποκαλύψει την ταυτότητά της. Με δάκρυα στα μάτια είπε: «Ήμουν νοικοκυρά στο σπίτι μου, μεγάλωνα τα παιδιά μου, δούλευα και ζούσαμε αξιοπρεπώς. Σήμερα κατάντησα να μένω μέσα σε ένα αυτοκίνητο».

Διαβάστε επίσης:

Μεσσηνία: Τροχαίο με μια νεκρή κι ένα τραυματία στον Άγιο Ανδρέα

ΑΣΕΠ: Προκήρυξη 22 θέσεων για το Κέντρο Υποδοχής στη Λέσβο

«Φρούριο» το Ηράκλειο για την παρέλαση της 28ης Οκτωβρίου

Δικογραφία σε βάρος 72χρονου για παράνομες οδοντιατρικές υπηρεσίες

Αδειάζουν οι τσέπες των Ελλήνων