ΕΛΛΑΔΑ

Κινηματογραφική καταδίωξη στη Λαμία

Κινηματογραφική καταδίωξη στη Λαμία
Λίγο μετά τις 03.00 τα ξημερώματα οι αστυνομικοί πήραν σήμα από την Μαγνησία ότι παρατηρούνται ύποπτες κινήσεις ενός αυτοκινήτου...

Καταδίωξη θρίλερ τα ξημερώματα στη Λαμία.
Λίγο μετά τις 03.00 τα ξημερώματα οι αστυνομικοί πήραν σήμα από την Μαγνησία ότι παρατηρούνται ύποπτες κινήσεις ενός αυτοκινήτου κοντά στο χωριό Πλάκες της Μαγνησίας και στο οποίο επέβαιναν τρία άτομα.
Περίπου στις 04.30 περιπολικό της αστυνομίας εντοπίζει το αυτοκίνητο στην πλατεία της Πελασγίας πολύ κοντά στο υποκατάστημα της Εθνικής Τράπεζας αλλά και των ΕΛΤΑ τα οποία είχαν ληστέψει πρόσφατα.

Όταν ο οδηγός του αυτοκινήτου αντιλήφθηκε το περιπολικό της αστυνομίας χτύπησε με μεγάλη ταχύτητα πάνω του, με συνέπεια να καθυστερήσουν το περιπολικό και να ξεφύγουν.
Αμέσως στήθηκαν μπλόκα σε κομβικά σημεία τόσο στην εθνική οδό στα διόδια της Πελασγίας όσο και σε διάφορα άλλα σημεία. Άρχισε καταδίωξη μέσα στη νύχτα όμως λίγο πριν από τις 05.00 τα ξημερώματα το αυτοκίνητο χάθηκε, με τους αστυνομικούς να πιστεύουν ότι μπήκε μέσα στην πόλη της Λαμίας. Παρά τις έρευνες που εξελίχθηκαν δεν το εντόπισαν.

Πιστεύουν ότι πρόκειται για αποφασισμένους κακοποιούς, πράγμα το οποίο αποδεικνύει ο τρόπος με τον οποίο έπεσαν με το αυτοκίνητό τους πάνω στο περιπολικό και που σύμφωνα με τις εκτιμήσεις των αστυνομικών προετοίμαζαν ληστεία στην περιοχή.

Οι έρευνες συνεχίζονται αλλά προς το παρόν δεν έχει βρεθεί κάτι.