ΕΛΛΑΔΑ

Βρέθηκαν οι δολοφόνοι του Μανώλη

Βρέθηκαν οι δολοφόνοι του Μανώλη
Στον εντοπισμό των δύο από τους τρεις δράστες, οι οποίοι δολοφόνησαν τον 44χρονο Μανώλη Καντάρη...

Στον εντοπισμό των δύο από τους τρεις δράστες, οι οποίοι δολοφόνησαν τον 44χρονο Μανώλη Καντάρη στην 3ης Σεπτεμβρίου, έφτασαν οι Αστυνομικές Αρχές.

Οι συνεχείς και επίμονες έρευνες της αστυνομίας για τον εντοπισμό των δολοφόνων του 44χρονου, στην υπόθεση που συγκλόνισε το Πανελλήνιο απέφεραν καρπούς, καθώς πριν λίγη ώρα άνδρες της αστυνομίας συνέλαβαν τους 2 από τους τρεις δολοφόνους.

Οι δράστες συνελήφθησαν σε εγκαταλελειμμένο σπίτι επί της οδού Μενάνδρου. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, ομολόγησαν πως έκαναν τη ληστεία, αλλά όχι και το φόνο, ωστόσο η αστυνομία ταυτοποίησε πως ο ένας από τους δύο είναι ο δολοφόνος. Οι δυό τους μάλιστα, μετά το περιστατικό προσπάθησαν να φύγουν από τη χώρα, χωρίς όμως επιτυχία.

Όπως έγινε γνωστό, πρόκειται για δύο Αφγανούς υπηκόους, ηλικίας 20 και 27 ετών. Η αστυνομία ευελπιστεί, πως σύντομα θα βρεθεί και ο τρίτος δράστης, ο οποίος είναι Πακιστανικής καταγωγής.

Κίνητρο του εγκλήματος ήταν η ληστεία, καθώς αφαίρεσαν τη βιντεοκάμερα από τον 44χρονο και στη συνέχεια την πούλησαν στο Μοναστηράκι αντί του ποσού των 120€.

Οι δύο δράστες θα οδηγηθούν αύριο στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών.

Το χρονικό της υπόθεσης

Ο Μανώλης Καντάρης, δολοφονήθηκε τα ξημερώματα της 10ης Μαϊου, όταν είχε κατέβει από το σπίτι του στο οποίο βρίσκεται στη συμβολή των οδών Ηπείρου και Γ' Σεπτεμβρίου 57, προκειμένου να πάρει το αμάξι του για να μεταφέρει την ετοιμόγεννη γυναίκα του στο μαιευτήριο.

Τρεις δράστες, του στέρησαν τη ζωή, μαχαιρώνοντάς τον για να του κλέψουν την κάμερα που κρατούσε στο χέρι του, προκειμένου να καταγράψει τη στιγμή που θα γινόταν ξανά πατέρας