ΕΛΛΑΔΑ

Εφιαλτικό μεροκάματο για οδηγό ταξί στο Ηράκλειο

Εφιαλτικό μεροκάματο για οδηγό ταξί στο Ηράκλειο
Ο 37χρονος ταξιτζής σταμάτησε για να παραλάβει μια 43χρονη γυναίκα η οποία όμως...

Μεροκάματο του τρόμου έζησε οδηγός ταξί στο Ηράκλειο Κρήτης.

Ο 37χρονος ταξιτζής σταμάτησε για να παραλάβει μια 43χρονη γυναίκα, η οποία όμως αντί να επιβιβαστεί, άφησε την τσάντα της στο πίσω κάθισμα και κατόπιν πλησίασε τον οδηγό. Άνοιξε την πόρτα και του ζήτησε να κατέβει από το όχημα. Τότε έβγαλε το όπλο και πυροβόλησε μια φορά στον αέρα!

Ο οδηγός διατηρώντας την ψυχραιμία του βγήκε από το αυτοκίνητο και αφόπλισε τη γυναίκα, η οποία πυροβόλησε ακόμη τρεις φορές. Ο 37χρονος μέσω του Κέντρου κάλεσε την αστυνομία, η οποία έφθασε και συνέλαβε τη γυναίκα.

Η 43χρονη Ηρακλειώτισσα φέρεται να είναι γνώριμη των διωκτικών αρχών, ενώ ερωτηματικά προκαλεί η ταυτότητα του όπλου που χρησιμοποίησε η γυναίκα, καθώς πρόκειται για το όπλο που είχε κλάπει πριν αρκετά χρόνια από εν ενεργεία αστυνομικό του Ηρακλείου, κατά την διάρκεια ακτοπλοϊκής μετακίνησής του, από τον Λιμένα Ηρακλείου στον Λιμένα Πειραιώς την 17-08-2000.

Στην τσάντα της γυναίκας βρέθηκαν επίσης και διακόσια φυσίγγια ενώ σε έρευνα που ακολούθησε στο σπίτι της βρέθηκαν και κατασχέθηκαν ένα πιστόλι τύπου στυλό, και άλλα δεκατρία πλήρη φυσίγγια.

Πηγή: flashnews.gr