ΕΛΛΑΔΑ

Πανελληνίων συνέχεια και σήμερα

Πανελληνίων συνέχεια και σήμερα
Νέα εβδομάδα ξεκινά, με νέα μαθήματα για τους υποψήφιους...

Νέα εβδομάδα ξεκινά, με νέα μαθήματα για τους υποψήφιους των πανελλαδικών εξετάσεων.

Έτσι σήμερα οι διεκδικητές για μια θέση στα ανώτατα και ανώτερα εκπαιδευτικά ιδρύματα καλούνται να διαγωνιστούν στα Λατινικά θεωρητικής κατεύθυνσης, στη Χημεία θετικής κατεύθυνσης, στην Ηλεκτρολογία τεχνολογικής κατεύθυνσης και στην Ανάπτυξη Εφαρμογών σε Προγραμματιστικό Περιβάλλον τεχνολογικής κατεύθυνσης.

Δείτε στο Newsbomb.gr τα θέματα αλλά και τις απαντήσεις μετά το τέλος των εξετάσεων.

Εν τω μεταξύ, η δικογραφία που αφορά στην υπόθεση διαρροής των θεμάτων αναμένεται σήμερα να διαβιβαστεί στην Προϊσταμένη της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Ελένη Ράϊκου από το Τμήμα Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος.

Οι αξιωματικοί του ηλεκτρονικού εγκλήματος, «τσίμπησαν» τουλάχιστον 18 μαθητές «τσίμπησε» από τη μέχρι στιγμής έρευνα που διεξάγει για τη διαρροή θεμάτων. Οι συγκεκριμένοι μαθητές έλαβαν τις απαντήσεις στα μαθήματα των μαθηματικών και της Αρχές Οργάνωσης και Διοίκησης Επιχειρήσεων μέσω μηνυμάτων (SMS) στα κινητά τους τηλέφωνα.

Οι απαντήσεις διέρρευσαν από τρεις καθηγητές φροντιστηρίου οι οποίοι μιλώντας στις Αρχές ισχυρίστηκαν ότι σκοπός τους δεν ήταν η παραβίαση του αδιάβλητου των εξετάσεων, αλλά η ενημέρωση των μαθητών που αγωνιούσαν για το πως έγραψαν.

Σήμερα επίσης, αναμένεται να γίνει άρση τηλεφωνικού απορρήτου 100 τουλάχιστον μαθητών τα ονόματα των οποίων προέκυψαν από τη λίστα του φροντιστηρίου.