ΕΛΛΑΔΑ

Στα ίχνη του τέταρτου μακελάρη του Ρέντη

Στα ίχνη του τέταρτου μακελάρη του Ρέντη
Ο άνθρωπος που φέρεται να έστρεψε το Καλάσνικοφ και να δολοφόνησε...

Στα ίχνη του τέταρτου μακελάρη του Ρέντη βρίσκεται η Αστυνομία. Ο άνθρωπος που φέρεται να έστρεψε το Καλάσνικοφ και να δολοφόνησε τους δυο αστυνομικούς της ομάδας ΔΙ.ΑΣ, βρίσκεται πρώτος στην λίστα των καταζητούμενων από τις ελληνικές διωκτικές αρχές.

Πρόκειται για τον 28χρονο Βιτάλι Τερσενίδη ομογενή από τη Ρωσία. Ο Τερσενίδης παραμένει ακόμα ασύλληπτος και φέρεται να είναι ο τέταρτος δράστης της δολοφονίας των αστυνομικών της ομάδας ΔΙ.ΑΣ, Γιάννη Ευαγγελινέλη και Γιώργου Σκυλογιάννη

Η φωτογραφία του φιγουράρει στην Ιντερπόλ, ενώ εναντίον του εκκρεμεί διεθνές ένταλμα σύλληψης. Ακόμα και οι συνεργοί του τον παρουσιάζουν ως τον φονιά των αστυνομικών καθώς όπως λένε στις καταθέσεις τους όταν αντιλήφθηκε ότι οι αστυνομικοί τους κυνηγούν, σταμάτησε το αυτοκίνητο, πήρε το Καλάσνικοφ και μαζί με τον άλλο συνεργό του -Γιάννη Σαββίδη, άρχισε να γαζώνει τους αστυνομικούς.

Η ελληνική αστυνομία που όλο αυτό το διάστημα έχει εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό, συνεργάζεται στενά με την Ιντερπόλ και με συναδέλφους από τη Ρωσία όπου θεωρείται ότι έχει καταφύγει ο Τερσενίδης μετά το φονικό.
Ο δράστης μετά το μακελειό στο Ρέντη τραυματισμένος κατέφυγε σε σπίτι στον Ασπρόπυργο και κάπου στα μέσα Απριλίου το έσκασε για συγκεκριμένη πόλη της Ρωσίας όπου και έχουν επικεντρωθεί οι έρευνες, με τους αστυνομικούς να ψάχνουν πόρτα -πόρτα να τον βρουν.