ΕΛΛΑΔΑ

Διαδήλωση του ΠΑΜΕ στο κέντρο της Αθήνας

Διαδήλωση του ΠΑΜΕ στο κέντρο της Αθήνας
Διαδήλωση στο κέντρο της Αθήνας πραγματοποίησε το ΠΑΜΕ...

Ολοκληρώθηκε η πορεία που διοργάνωσαν τα μέλη του ΠΑΜΕ, ως αντίδραση στα κυβερνητικά μέτρα. Η κυκλοφορία έχει αποκατασταθεί στο κέντρο της Αθήνας, αφού οι διαδηλωτές, έφτασαν μέχρι τη Βουλή και έπειτα αποχώρησαν χωρίς να σημειωθούν παρατράγουδα.

Περισσότεροι από 9000 κόσμου έδωσαν το «παρών» στη συγκέντρωση, δίνοντας δυναμικό παλμό. Οι διαδηλωτές έγραψαν συνθήματα στα γραφεία του ΣΕΒ και στη συνέχεια πήγαν στη Βουλή, όπου και ολοκλήρωσαν τη διαμαρτυρία τους.

Στη συγκέντρωση ήταν και η γενική γραμματέας του Κ.Κ.Ε, Αλέκα Παπαρήγα, η οποία δήλωσε: «Δεν φτάνει να καταδικάζουμε τη ΝΔ και το ΠΑΣΟΚ. Σε αυτό τον αγώνα πρέπει να συμπεριλάβουμε και τους καπιταλιστές ιδιοκτήτες του πλούτου της χώρας, που τον παράγουν οι εργαζόμενοι. Ξεκινάει από το πεδίο της οικονομίας και πρέπει να ολοκληρώσουμε τον αγώνα με την ανατροπή της εξουσίας των μονοπωλίων».

Στο κάλεσμα για τη συγκέντρωση, το οποίο εξέδωσε το ΠΑΜΕ, αναφέρει ότι τα νέα μέτρα «φορτώνουν τα βάρη της καπιταλιστικής κρίσης στις πλάτες των εργαζομένων, και φέρνουν ένα νέο εργασιακό μεσαίωνα».