ΕΛΛΑΔΑ

Σύλληψη υπόπτων στην Πάτρα για βομβιστικές επιθέσεις

Σύλληψη υπόπτων στην Πάτρα για βομβιστικές επιθέσεις
Στον ανακριτή οδηγούνται δύο άνδρες στην Πάτρα που συνελήφθησαν...

Στον ανακριτή οδηγούνται δύο άνδρες στην Πάτρα που συνελήφθησαν από άνδρες της Υποδιεύθυνση Ασφαλείας ως ύποπτοι για τις βομβιστικές επιθέσεις που σημειώθηκαν τα ξημερώματα του Σαββάτου στα Εβραιομνήματα και στα Ζαρουχλέικα της Πάτρας.

Πρόκειται για έναν 23χρονο και έναν 47χρονο, ενώ κατά την επιχείρησης της Αστυνομίας συνελήφθησαν και δύο γυναίκες οι οποίες σήμερα περνούν από το αυτόφωρο.
Μετά από έλεγχο που έγινε στην κατοχή της μίας βρέθηκε ένα κλομπ και στην κατοχή της δεύτερης «διάφορα ύποπτα αντικείμενα».

Θυμίζουμε πως στην έκρηξη της οδού Ευρυπύλου που βρίσκεται στο τέρμα της οδού Γερμανού, το σπίτι ανήκει σε επιχειρηματία που διατηρεί μπαρ στο κέντρο της Πάτρας και οι δύο γιοι του είχαν απασχολήσει πρόσφατα τις δικαστικές αρχές για την γνωστή ιστορία με τα "κυκλώματα της νύχτας". Από την έκρηξη προκλήθηκαν ζημιές τόσο στην οικία του επιχειρηματία όσο και σε σταθμευμένα αυτοκίνητα.

Η δεύτερη έκρηξη σημειώθηκε δέκα λεπτά μετά την πρώτη στα Ζαρουχλέϊκα. Καταστράφηκε ολοσχερώς το ΙΧ επιχειρηματία ο οποίος στο παρελθόν είχε πέσει θύμα απόπειρας ανθρωποκτονίας αλλά είχε σωθεί από καθαρή τύχη.
Οι αστυνομικοί εξετάζουν τις διαφορές από το παρελθόν που είχε ο επιχειρηματίας καθώς έχει ήδη εξιχνιαστεί η απόπειρα ανθρωποκτονίας σε βάρος του στις 10 Δεκεμβρίου 2010. Τότε ο επιχειρηματίας είχε γαζωθεί από δύο άτομα και είχε τραυματιστεί στο πόδι. Είχε γλιτώσει από καθαρή τύχη, όταν ο ένας σταμάτησε να πυροβολεί.

Πηγή: thebest.gr