ΕΛΛΑΔΑ

Λαοθάλασσα «Αγανακτισμένων» στο Σύνταγμα

Λαοθάλασσα «Αγανακτισμένων» στο Σύνταγμα
Άνθρωποι από κάθε γωνιά της Ελλάδας καταφθάνουν στο Σύνταγμα...

Άνθρωποι από κάθε γωνιά της Ελλάδας καταφθάνουν στο Σύνταγμα για τη μεγάλη συγκέντρωση των «Αγανακτισμένων».

Αυξημένα είναι τα μέτρα της αστυνομίας, ενώ πριν από λίγη ώρα τοποθετήθηκαν προστατευτικά κιγκλιδώματα, κατά μήκος της Λεωφόρου Αμαλίας, στο πεζοδρόμιο μπροστά από το μνημείο του Αγνώστου Στρατιώτη.

Στο διαδίκτυο γίνεται χαμός από τους πολίτες που δηλώνουν ότι θα δώσουν το παρών για 12η συνεχή μέρα, ενώ εκτιμάται ότι οι συγκεντρωμένοι θα φτάσουν ακόμα και τις 300 χιλιάδες ή και τις 500.

Οι Έλληνες «Αγανακτισμένοι» ενώνουν σήμερα τη φωνή τους με τους άλλους Ευρωπαίους. Στην Ισπανία μάλιστα η συγκέντρωση θα μεταδίδεται ζωντανά μέσω ίντερνετ σε γιγαντοοθόνη στην κεντρική πλατεία της Μαδρίτης.

Στο πλαίσιο της γενικής συνέλευσης της πλατείας Συντάγματος, έχει αποφασιστεί να γίνονται «από τα ξημερώματα της 15ης Ιουνίου, συγκεντρώσεις σε όλες τις πλατείες, με αφίσες που θα εξηγούν τους όρους του μεσοπρόθεσμου μνημονίου», καθώς και «πορείες που θα παρακινούν τους συμπολίτες μας να συμμετάσχουν, με κατάληξη την πλατεία Συντάγματος, με σκοπό την κατάληψη της πλατείας και τον αποκλεισμό του κοινοβουλίου".

Το newsbomb.gr βρίσκεται στην πλατεία Συντάγματος και θα σας μεταφέρει το κλίμα από τη μεγάλη συγκέντρωση.