ΕΛΛΑΔΑ

«Γλίτωσα με 33 ράμματα»

«Γλίτωσα με 33 ράμματα»
Ο 15άχρονος, Νίκος Σκρόνιας, ξετυλίγει το… κουβάρι του τραυματισμού του...

Ο 15άχρονος, Νίκος Σκρόνιας, ξετυλίγει το… κουβάρι του τραυματισμού του. Μιλούν στο Onsports ο πατέρας του, Παναγιώτης και ο προπονητής του Ρουφ.

Δύο περίπου ημέρες μετά το συμβάν και τα 33 (!) ράμματα που αποκόμισε στο κεφάλι από το σοβαρό τραυματισμό του στο τουρνουά με την ΑΕΚ, ο Νίκος Σκρόνιας παραμένει κλινήρης στο σπίτι του και μέσω του onsports μιλά για την «περιπέτεια» που πέρασε. Στο πλευρό του από την πρώτη στιγμή βρέθηκαν η οικογένειά του, αλλά και οι συμπαίκτες και φίλοι του.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Νίκου Σκρόνια:

-Περίγραψέ μας πώς έγινε το περιστατικό;

«Πήρα την κεφαλιά και επιχείρησα να διώξω την μπάλα ψηλά. Τρέχω για να κάνω ξανά κεφαλιά και να την διώξω πάλι. Όταν έπεφτα, όμως, έπεσα πάνω στο παιδί της ΑΕΚ και χτυπήσαμε στο κεφάλι. Εγώ ζαλίστηκα και έχασα για λίγο τις αισθήσεις μου. Έπειτα συνήλθα και τα θυμάμαι όλα. Έκανα συνολικά 33 ράμματα, δώδεκα εσωτερικά και 21 εξωτερικά, γιατί υποβλήθηκα και σε πλαστική».

-Σε τι κατάσταση είσαι τώρα;

«Ζαλίζομαι και πονάει το κεφάλι μου. Έχω πρηστεί, αλλά είμαι καλά! Θα περάσει. Είμαι ξαπλωμένος στο σπίτι μου και το μόνο πρόβλημα είναι ότι πρέπει να προσέχω πάρα πολύ για τους επόμενους έξι μήνες. Να αποφεύγω τον ήλιο και όταν βγαίνω έξω να φοράω καπέλο και πολύ αντηλιακό».

-Οι γονείς σου πώς αντέδρασαν;

«Ο πατέρας μου, που ήταν εκεί, τρόμαξε. Η μάνα μου πλέον με παίρνει συνεχώς τηλέφωνο»!

-Έχεις μπορέσει να επικοινωνήσεις με το άλλο παιδί που χτύπησε;

«Όχι, δεν μπόρεσα. Μίλησε όμως ο προπονητής μου, ο κ. Θωμάς Μανώλης, και μου είπε πως είναι. Εύχομαι να γίνει γρήγορα καλά».

-Εσένα σε πήρε κάποιος για να μάθει για την κατάστασή σου;

«Με πήραν από την ομάδα, όλοι οι φίλοι μου και ένα παιδί από την ΑΕΚ, ο τερματοφύλακας, ο Δημήτρης Τσιώτας, με τον οποίο ήμασταν συμπαίκτες στις Ακαδημίες του Ολυμπιακού Πειραιώς».

-Έχει τελικό με τον Πανιώνιο η ομάδα σου την Κυριακή (12/6);

«Το ξέρω, αλλά δεν μπορώ να παίξω. Ελπίζω να μπορέσω να πάω να τους δω».

«Έξι μήνες παρακολούθηση»

Για το σοβαρό τραυματισμό του παιδιού του, Νίκου, στο τουρνουά του ΠΑΟ Ρουφ με την ΑΕΚ και τις ώρες αγωνίας που πέρασε η οικογένειά του μίλησε στο onsports ο πατέρας του, Παναγιώτης Σκρόνιας. Τι… ζήτησε ο πιτσιρικάς.

Ο 15χρονος ποδοσφαιριστής των Ακαδημιών του ΠΑΟ Ρουφ, ο οποίος υποβλήθηκε σε 12 εσωτερικά και 21 εξωτερικά ράμματα, ενώ χρειάστηκε και πλαστικό χειρούργο, νοσηλεύτηκε το βράδυ της Τετάρτης (8/6) στο νοσοκομείο ΚΑΤ και έπειτα από την επέμβαση πήρε εξιτήριο.

Μάλιστα, την Παρασκευή (10/6) έδινε το τελευταίο του μάθημα στο σχολείο, μια και είναι μαθητής της Γ’ Γυμνασίου. Ωστόσο, λόγω του σοβαρού τραυματισμού του δεν κατάφερε να πάει. Αυτό όμως, για το οποίο στενοχωριέται περισσότερο από όλα, είναι ότι την Κυριακή (12/6) δεν θα μπορέσει να συμμετάσχει στον τελικό του τουρνουά που δίνει η ομάδα του, ο ΠΑΟ Ρουφ με αντίπαλο τον Πανιώνιο.

Ο πατέρας του Νίκου Σκρόνια, ο κύριος Παναγιώτης, αναφέρθηκε στο περιστατικό που συνέβη στο τουρνουά της Τετάρτης (8/6) με την ΑΕΚ στο Κορωπί και για τον σοβαρό τραυματισμό του γιου του, τόνισε ότι χρειάζεται εξάμηνη παρακολούθηση, ενώ αποκάλυψε στο onsports ότι η πρώτη του επιθυμία όταν συνήλθε ήταν να παίξει την Κυριακή (12/6) στον τελικό τουρνουά.

Διαβάστε περισσότερα στο onsports.gr