ΕΛΛΑΔΑ

Κρατήστε ομπρέλα!

Κρατήστε ομπρέλα!
Το ανήσυχο …πνεύμα του καιρού δεν αφήνει το καλοκαίρι να...

Το ανήσυχο …πνεύμα του καιρού δεν αφήνει το καλοκαίρι να ρίξει άγκυρα στη χώρα μας. Έτσι, ένα 24ωρο μετά την χθεσινή έντονη καταιγίδα, μη περιμένετε και... θαύματα. Η ΕΜΥ προβλέπει και σήμερα σποραδικές βροχές με καταιγίδες κυρίως στα νησιά του Αιγαίου και καταιγίδες τις μεσημεριανές ώρες στα ηπειρωτικά.

Ο υδράργυρος θα κινηθεί από τους 16 έως τους 28 βαθμούς Κελσίου στην βόρεια Ελλάδα, έως 29 σε Κεντρική και Νότια Ελλάδα, έως 28 στη Δυτική Ελλάδα και έως 26 βαθμούς στα νησιά του Αιγαίου και στην Κρήτη.
Οι άνεμοι θα πνέουν μέτριοι από βόρειες διευθύνσεις στο Αιγαίο ενώ ισχυροί θα είναι στα νοτιοανατολικά πελάγη. Μέτριοι βορειοδυτικοί άνεμοι θα πνέουν στο Ιόνιο.

Στην Αττική υπάρχει μια πιθανότητα εκδήλωσης καταιγίδων κυρίως τις μεσημβρινές ώρες. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί στους 29 με 30 βαθμούς. Οι άνεμοι θα πνέουν ασθενείς ως μέτριοι μεταβλητοί.

Στη Θεσσαλονίκη, προβλέπονται τοπικές νεφώσεις. Η θερμοκρασία θα φτάσει στους 27 ως 28 βαθμούς και στο Θερμαϊκό θα πνέουν μέτριοι βορειοδυτικοί άνεμοι, με εξασθένιση μετά το μεσημέρι.