ΕΛΛΑΔΑ

«Κόκκινο πανί» για το λαό ο Λοβέρδος

«Κόκκινο πανί» για το λαό ο Λοβέρδος
Τη λαϊκή οργή έχει προκαλέσει η στάση και η αντίληψη του Ανδρέα Λοβέρδου να αποδομήσει το σύστημα υγείας...

Τη λαϊκή οργή έχει προκαλέσει η στάση και η αντίληψη του Ανδρέα Λοβέρδου να αποδομήσει το σύστημα υγείας, τη λειτουργία των Δημόσιων Νοσοκομείων και την πολιτική φαρμάκου που ακολουθείται με κοινωνικά κριτήρια εδώ και δεκαετίες…

Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο πολίτες τον προπηλάκισαν και έβρισαν χυδαιότατα και όπως φαίνεται, στο πρόσωπό του επικεντρώνεται η οργή της κοινωνίας, προς όσους θέλουν να τηρήσουν με κλειστά μάτια τις προσταγές των ξένων πατρώνων, για την εφαρμογή του μνημονίου.

Δεν είναι τυχαίο άλλωστε, το γεγονός πως ο Υπουργός Υγείας έχει κατηγορηθεί για σειρά πολιτικών αστοχιών, προκαλώντας το λαϊκό αίσθημα με την αυστηρότητα που χρησιμοποιεί προκειμένου να εφαρμόσει τις επιθυμίες των ξένων, την ώρα που οι αντιδράσεις των ασφαλισμένων και των συνταξιούχων ασθενών αυξάνονται, επειδή αυτοί αντιμετωπίζουν τις συνέπειες της πολιτικής του.

Πολλοί δεν βρίσκουν φάρμακα, τα νοσοκομεία δεν λειτουργούν όπως θα έπρεπε και η εγχώρια βιομηχανία φαρμάκου δοκιμάζεται, από τη σπουδή του Λοβέρδου να εφαρμόσει δεδομένα που απέχουν κατά πολύ από την πραγματικότητα στη χώρα μας.

Να υπενθυμίσουμε, πως ομάδα πολιτών, είχε κινηθεί εναντίον την ώρα που οδηγούσε το αυτοκίνητό του, στη Λεωφόρο Βασιλέως Κωνσταντίνου, στο ύψος του αγάλματος του Τρούμαν, πετώντας πέτρες εναντίον του. Αυτό είχε σαν αποτέλεσμα, να σπάσει ο προφυλακτήρας του αυτοκινήτου του, όπως ο ίδιος κατήγγειλε μιλώντας στην ολομέλεια της Βουλής.

Ωστόσο, ο Υπουργός Υγείας, ξέχασε να κάνει την αυτοκριτική του…

Διαβάστε ακόμα: Προπηλάκισαν τον Λοβέρδο και βουλευτές του ΠΑΣΟΚ