ΕΛΛΑΔΑ

«Ίσως συλληφθούν κι άλλοι»

«Ίσως συλληφθούν κι άλλοι»
Ο εκπρόσωπος Τύπου της ΕΛ.ΑΣ., Θανάσης Κοκκαλάκης, ανέφερε πως ενδεχομένως να προκύψουν και άλλες συλλήψεις αναφορικά

Ο εκπρόσωπος Τύπου της ΕΛ.ΑΣ., Θανάσης Κοκκαλάκης, ανέφερε πως ενδεχομένως να προκύψουν και άλλες συλλήψεις αναφορικά με το θέμα των στημένων αγώνων.

Ο κ. Κοκκαλάκης μίλησε στο ραδιοφωνικό σταθμό «NovaΣΠΟΡ Fm» και υποστήριξε ότι δεν υπάρχει ακόμα εισαγγελική παραγγελία να δημοσιοποιηθούν τα ονόματα όσων εμπλέκονται και όσων έχουν συλληφθεί, ενώ παράλληλα συμπλήρωσε ότι οι συλλήψεις που έγιναν την Τετάρτη (22/06) έγιναν χωρίς κανένα απολύτως πρόβλημα και χωρίς να προβάλει κανείς αντίσταση στις αρχές.

Αρχικά ο εκπρόσωπος Τύπου της ΕΛ.ΑΣ., δήλωσε για την υπόθεση:
«Είναι 70 άτομα που κατηγορούνται για συναφή αδικήματα που έχουν να κάνουν με την δωροδοκία, δωροληψία, παράνομη διεξαγωγή στοιχημάτων και αλλοιώσεις αποτελεσμάτων που εμπλέκονται άτομα που έχουν άμεση σχέση με τα συγκεκριμένα παιχνίδια που ελέγχθηκαν».

Για το γιατί δεν έχουν συλληφθεί οι υπόλοιποι εμπλεκόμενοι, τόνισε:
«Δεν προκύπτουν ακόμα στοιχεία που να αναφέρουν ότι είναι μέλη της εγκληματικής οργάνωσης όπως οι 10 συλληφθέντες. Γίνονται ακόμα έρευνες και δεν αποκλείεται να υπάρξουν στοιχεία και να προχωρήσουμε σε περισσότερες συλλήψεις».

Για την διαδικασία των συλλήψεων είπε:
«Σχεδιάσαμε και αναπτύξαμε μια αστυνομική επιχείρηση σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη που έγινε με απόλυτη επιτυχία και καταφέραμε να συλλάβουμε εννέα άτομα και το δέκατο λίγο αργότερα χωρίς προβλήματα και αναίμακτα.
Εμείς κάνουμε τη δουλειά μας και το καθήκον μας όπως επιβάλει το σύνταγμα και οι νόμοι. Πρέπει λοιπόν από τις σοβαρότατες ενδείξεις να προκύψουν κατηγορίες από τη δικαιοσύνη και να προχωρήσει το θέμα γιατί όλοι αντιλαμβανόμαστε ότι είναι ιδιαίτερα σοβαρό».

Διαβάστε περισσότερα στο onsports.gr