ΕΛΛΑΔΑ

«Καυτός» διάλογος Μαρινάκη – Μπέου

«Καυτός» διάλογος Μαρινάκη – Μπέου
Διαβάστε τον διάλογο του Βαγγέλη Μαρινάκη με τον Αχιλλέα Μπέο όπως περιγράφεται στο πόρισμα της εισαγγελικής έρευνας για τα στημένα παιχνίδια...

Διαβάστε τον διάλογο του Βαγγέλη Μαρινάκη με τον Αχιλλέα Μπέο όπως περιγράφεται στο πόρισμα της εισαγγελικής έρευνας για τα στημένα παιχνίδια. Στην κουβέντα που κάνουν οι δύο άντρες γίνεται λόγος για το περιβόητο ντέρμπι των «αιωνίων» στο Καραϊσκάκη που έχει προηγηθεί.

Ο πρόεδρος του Ολυμπιακού συνομιλεί με τον ομόλογό του στον Ολυμπιακό Βόλου για το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό στο Καραϊσκάκη και αναφέρονται δίχως να τους κατονομάσουν στον διαιτητή Δημήτρη Καλόπουλο και τον βοηθό Σπύρο Τρύφωνα που αγωνίστηκαν στον συγκεκριμένο αγώνα.

Ο Μπέος, αφού δίνει συγχαρητήρια στον Μαρινάκη για τη νίκη στο ντέρμπι, του ζητάει να προστατεύσει τους δύο διαιτητές για τους οποίους, όπως λέει χαρακτηριστικά, έχει πληροφορία ότι έχουν πρόβλημα.

Αναλυτικά ο διάλογος είναι ο ακόλουθος… Όπου Α είναι ο Αχιλλέας Μπέος και όπου Β ο Βαγγέλης Μαρινάκης.

A : Έλα συγχαρητήρια
Β : Έτσι τέτοιο γ.. θέλανε τα μ… στο 92’
Α : Άκου να σου πω όμως
Β: Ήταν μια φορά τυχερός ο Ολυμπιακός
Α: Συγχαρητήρια ρε παιδάκι μου λέμε, τελείωσε τώρα το πανηγύρι. Άκου τι θέλω να σου πω τώρα. Επειδή πήρα κι ένα μήνυμα έτσι; Πρέπει να τους προστατέψεις και μια βδομάδα 10 μέρες.
Β: Έτσι, έτσι
Α: Μ’ακούς ?
Β : Εντάξει
Α: οπωσδήποτε είναι αυτό
Β: τι εννοείς , ποιους απ’ όλους ;
Α: τον Καλόπουλο και τον Τρύφωνα [ενν. τον Δ. Καλόπουλος διαιτητής και τον Σπύρο Τρύφωνα βοηθό διαιτητή].
Β: Εντάξει
Α: μ’ ακούς ; Σου μιλάει ο φίλος σου υπάρχει πρόβλημα , με πήραν τηλέφωνο
Β: εντάξει τελείωσε

Διαβάστε περισσότερα στο Onsports.gr