ΕΛΛΑΔΑ

Σας έλειψαν οι βροχές;

Σας έλειψαν οι βροχές;
Παιχνίδια φαίνεται πως κάνει ο καιρός σε μία ημέρα «αναβρασμού» λόγω Μεσοπρόθεσμου...

Παιχνίδια φαίνεται πως κάνει ο καιρός σε μία ημέρα «αναβρασμού» λόγω Μεσοπρόθεσμου.

Σποραδικές βροχές και καταιγίδες προβλέπονται για σήμερα στις ηπειρωτικές περιοχές και πιθανόν πρόσκαιρα κατά τόπους στα υπόλοιπα, ενώ οι άνεμοι στο Αιγαίο αναμένεται να εξασθενίσουν.

Αρχικά σχεδόν αίθριος προβλέπεται ο καιρός στην Αττική και από το μεσημέρι νεφώσεις με σποραδικές βροχές και πιθανόν πρόσκαιρη καταιγίδα κυρίως στα δυτικά και βόρεια. Βελτίωση το βράδυ. Οι άνεμοι μεταβλητοί 4 μποφόρ. Η θερμοκρασία από 15 έως 30 βαθμούς Κελσίου.

Στη Θεσσαλονίκη θα σημειωθούν νεφώσεις οι οποίες βαθμιαία θα αυξηθούν και θα σημειωθούν τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες κυρίως στα γύρω ορεινά. Βελτίωση το βράδυ. Οι άνεμοι βορειοδυτικοί 3 με 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία από 19 έως 27 βαθμούς Κελσίου.


Αναλυτική πρόγνωση

Μακεδονία, Θράκη

Νεφώσεις κατά τόπους αυξημένες με τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες κυρίως τις απογευματινές ώρες. Βελτίωση το βράδυ. Οι άνεμοι μεταβλητοί ασθενείς. Στην κεντρική Μακεδονία τοπικά βορειοδυτικοί 4 με 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία από 14 έως 28 βαθμούς Κελσίου.

Νησιά Ιόνιου, Ήπειρος, δυτική Στέρεα, δυτική Πελοπόννησος

Λίγες νεφώσεις που στα ηπειρωτικά βαθμιαία θα αυξηθούν και θα σημειωθούν σποραδικές βροχές και κυρίως στα ορεινά καταιγίδες. Οι άνεμοι βόρειοι βορειοδυτικοί 3 με 5 και στο βόρειο Ιόνιο τοπικά 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία από 15 έως 31 βαθμούς Κελσίου.

Θεσσαλία, ανατολική Στερεά, Εύβοια, ανατολική Πελοπόννησος

Νεφώσεις που βαθμιαία θα αυξηθούν και θα σημειωθούν τοπικές βροχές και καταιγίδες κυρίως στα ορεινά. Βελτίωση το βράδυ. Οι άνεμοι μεταβλητοί 3 με 4 και από το μεσημέρι στα νότια από νότιες διευθύνσεις μέχρι 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία από 14 έως 32 βαθμούς Κελσίου.

Κυκλάδες, Κρήτη

Παροδικές νεφώσεις και αρκετή ηλιοφάνεια, με πιθανότητα λίγων βροχών ή πρόσκαιρων καταιγίδων στα ορεινά της Κρήτης τις απογευματινές ώρες. Οι άνεμοι μεταβλητοί 3 με 4 και στην Κρήτη δυτικοί βορειοδυτικοί 3 με 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία από 17 έως 27 βαθμούς Κελσίου.

Νησιά ανατολικού Αιγαίου, Δωδεκάνησα

Παροδικές νεφώσεις κυρίως στα βόρεια όπου υπάρχει πιθανότητα εκδήλωσης σποραδικές βροχών ή πρόσκαιρων καταιγίδων. Οι άνεμοι στα βόρεια μεταβλητοί 2 με 3 από το απόγευμα δυτικοί 4 με 5 μποφόρ, στα νότια δυτικοί βορειοδυτικοί 4 με 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία από 18 έως 28 βαθμούς Κελσίου.