ΕΛΛΑΔΑ

Κινηματογραφική καταδίωξη και σύλληψη ληστών στο Κερατσίνι

Κινηματογραφική καταδίωξη και σύλληψη ληστών στο Κερατσίνι
Σε ένα απίστευο «θρίλερ» εξελίχθηκε η επιχείρηση της αστυνομίας...

Σε ένα απίστευο «θρίλερ» εξελίχθηκε η επιχείρηση της αστυνομίας για τη σύλληψη των δραστών της ένοπλης ληστείας σήμερα το πρωί στα ΕΛ.ΤΑ. Κερατσινίου.

Οι άνδρες της αστυνομίας εξαπέλυσαν ανθρωποκυνηγητό για να συλλάβουν τους ληστές οι οποίοι στην προσπάθειά τους να ξεφύγουν από την αστυνομία, εισέβαλλαν σε πολυκατοικία, στην οποία αποδείχτηκε στη συνέχεια πως εκεί βρισκόταν το κρησφύγετο τους. Ένα μικρό διαμέρισμα που είχε νοικιαστεί από τους δράστες πριν μερικούς μήνες.

Άνδρες της Ασφάλειας σε συνεργασία με την ομάδα ΔΙΑΣ και τα ΕΚΑΜ έστησαν τεράστια επιχείρηση για τον εντοπισμό των ληστών. Τη λύση στον «γόρδιο δεσμό» έδωσε ένας κάτοικος της περιοχής ο οποίος είδε τους δράστες να μπαίνουν στην πολυκατοικία.

Αμέσως δόθηκε εντολή να εκκενωθεί το κτίριο, καθώς η αστυνομία φοβόταν για αρπαγή ομήρων από τους ληστές. Για το λόγο αυτό είχαν ακροβολιστεί και ελεύθεροι σκοπευτές που είχαν στο στόχαστρο τους δράστες.

Μετά από έφοδο στο διαμέρισμα συνελήφθησαν δύο Έλληνες, ένας Ρώσος και ένας Αρμένιος, ενώ εντός του σπιτιού εντοπίσθηκαν 150.000 ευρώ μέσα σε τσουβάλι, που είχαν κλαπεί νωρίτερα από τα ΕΛ.ΤΑ. Κερατσινίου, καθώς και 2 καλάσνικοφ και 2 πιστόλια.

Οι κάτοικοι που αναστατώθηκαν από την παρουσία των ληστών στην περιοχή, μετά τη σύλληψή τους, ξέσπασαν σε χειροκροτήματα ευχαριστώντας τους άνδρες της αστυνομίας για την άμεση επέμβασή τους.