ΕΛΛΑΔΑ

Κατάληψη στο αεροδρόμιο «Μακεδονία» από ταξιτζήδες

Κατάληψη στο αεροδρόμιο «Μακεδονία» από ταξιτζήδες
Σε κατάληψη του αεροδρομίου «Μακεδονία» της Θεσσαλονίκης έχουν προχωρήσει ιδιοκτήτες ταξί από τη συμπρωτεύουσα…

Σε κατάληψη του αεροδρομίου «Μακεδονία» της Θεσσαλονίκης έχουν προχωρήσει ιδιοκτήτες ταξί από τη συμπρωτεύουσα.

Οι ιδιοκτήτες των ταξί συγκεντρώθηκαν στις 9 το πρωί στην εθνική οδό Θεσσαλονίκης – Μουδανίων, στο ύψος του εμπορικού κέντρου. Στη συνέχεια κατευθύνθηκαν προς το αεροδρόμιο και οποίο και κατέλαβαν, δίνοντας συνέχεια στις κινητοποιήσεις τους μετά τα άκαρπα –όπως αποδείχτηκε- ραντεβού τους με τον Γ. Ραγκούση.

Αυτή τη στιγμή οι αυτοκινητιστές κατευθύνονται προς τον τερματικό σταθμό. Σύμφωνα με τον πρόεδρο του Σωματείου Ιδιοκτητών Ταξί Θεσσαλονίκης «Ο Ερμής», Κώστα Γιαννακάκη, δεν έχουν αποφασίσει ακόμη πόσο θα παραμείνουν εκεί ή αν θα διαλέξουν άλλο τρόπο να εκφράσουν τη δυσαρέσκειά τους για το «άνοιγμα» του επαγγέλματος από την κυβέρνηση.

Την ίδια ώρα, οι ιδιοκτήτες των ταξί στην Πάτρα έχουν προχωρήσει σε αποκλεισμό του λιμανιού, δίνοντας έτσι το στίγμα πως δεν θα υποχωρήσουν στα σχέδια Ραγκούση.

Η κατάσταση στη χώρα δείχνει να ξεφεύγει αφού στο αποκορύφωμα της τουριστικής περιόδου οι κινητοποιήσεις των οδηγών προκαλούν αναστάτωση τόσο στους τουρίστες που επισκέπτονται την Ελλάδα και παραμένουν εγκλωβισμένοι σε λιμάνια και αεροδρόμια, όσο και στους πολίτες που πλέον έχουν μάθει να συμβιώνουν με την ταλαιπωρία…

Διαβάστε ακόμα: Εισβολή ταξιτζήδων σε γραφεία του ΠΑΣΟΚ