ΕΛΛΑΔΑ

Ποιούς ψάχνει η αστυνομία για το «ραντεβού» θανάτου

Ποιούς ψάχνει  η αστυνομία για το «ραντεβού» θανάτου
Εκτεταμένη επιχείρηση της αστυνομίας βρίσκεται σε εξέλιξη για τη σύλληψη των δύο νεαρών που τραυμάτισαν θανάσιμα...

Εκτεταμένη επιχείρηση της αστυνομίας βρίσκεται σε εξέλιξη για τη σύλληψη των δύο νεαρών που τραυμάτισαν θανάσιμα με δύο διαφορετικά μαχαίρια τον 21χρονο Γιάννη Ρουσάκη, κατά τη διάρκεια αιματηρής συμπλοκής μεταξύ οπαδών στο Ηράκλειο της Κρήτης, ενώ αναζητούνται και άλλοι τρεις νεαροί, οι οποίοι έλαβαν μέρος στη χθεσινή “μάχη” των χούλιγκανς.

Οι δολοφόνοι, σύμφωνα με πληροφορίες του newsbomb.gr, είναι ο 24χρονος Α. Κ. και ο 22χρονος Ν. Α., οργανωμένοι οπαδοί του ΟΦΗ, κάτοικοι του Ηρακλείου και οι δύο, οι οποίοι ταυτοποιήθηκαν μετά από μαρτυρίες που έχει στη διάθεση της η αστυνομία. Ο 24χρονος μάλιστα έχει παίξει και στο παρελθόν “πρωταγωνιστικό” ρόλο σε “ραντεβού” οπαδών που κατέληξαν σε συμπλοκές στην Κρήτη, αλλά και σε επεισόδια που είχαν σημειωθεί με αφορμή τον υποβιβασμό του ΟΦΗ.

Συνελήφθησαν άλλοι επτά οπαδοί

Οι αστυνομικοί συνέλαβαν κατά τη διάρκεια της νύχτας και το πρωί, άλλα επτά οπαδούς ηλικίας 15, 16, 17, 22, 23 και 26 ετών, οι οποίοι κατηγορούνται για συμμετοχή στο “ραντεβού” θανάτου, καθώς και τρεις γονείς για παραμέληση εποπτείας ανηλίκου, αφού τα παιδιά τους βρίσκονται ανάμεσα στους συλληφθέντες. Μετά από έρευνα της αστυνομίας στο σημείο της δολοφονίας του 21χρονου σερβιτόρου, οι άνδρες της ασφάλειας ανακάλυψαν ένα μαχαίρι μέσα σε ένα τσαντάκι, το οποίο όμως όπως προέκυψε δεν έχει καμία σχέση με την υπόθεση.

Θρήνος και οδύνη στην κηδεία

Χθες μέσα σε κλίμα οδύνης έγινε η κηδεία του Γιάννη Ρουσάκη στα Μάλια. Συντετριμμένοι οι γονείς και η μικρότερη αδελφή του, δεν μπορούσαν να πιστέψουν ότι δεν θα τον ξαναδούν ζωντανό, ότι έφυγε τόσο ξαφνικά, σε ηλικία μόλις 21ετών... Ένας ακόμη νέος άνθρωπος που προστέθηκε στην λίστα των θυμάτων που έχασαν την ζωή τους από την βία και τον φανατισμό των χούλιγκανς... Και όπως όλα δείχνουν, ο "πόλεμος" μεταξύ οπαδών, συνεχίζεται εντός και εκτός γηπέδων, σε Αθήνα, Θεσσαλονίκη αλλά και στην περιφέρεια, παρά τις συνεχιζόμενες εξαγγελίες της πολιτείας για πάταξη της βίας...

Διαβάστε επίσης: Ταυτοποιήθηκαν οι δολοφόνοι του 20χρονου στην Κρήτη