ΕΛΛΑΔΑ

Σοκ! Χούλιγκανς μαχαίρωσαν 20χρονο φίλαθλο

Σοκ! Χούλιγκανς μαχαίρωσαν 20χρονο φίλαθλο
Τραγωδία στη Κρήτη με νεκρό ένα νεαρό παιδί, μόλις 20 ετών...

Τραγωδία στη Κρήτη με νεκρό ένα νεαρό παιδί, μόλις 20 ετών και δυο τραυματίες. Αυτός είναι ο τραγικός απολογισμός αιματηρής συμπλοκής οπαδών αντίπαλων ομάδων που σημειώθηκε τα ξημερώματα στη παραλιακή λεωφόρο του Ηρακλείου Κρήτης.

Ο άτυχος νέος είχε δώσει, μαζί με 15 περίπου άτομα, ραντεβού για …ξύλο με ισάριθμα άτομα αντίπαλων ομάδων. Επρόκειτο δηλαδή για ραντεβού θανάτου μεταξύ οπαδών του ΟΦΗ, του Ηροδότου και του Παναθηναϊκού.

Με καδρόνια, αλυσίδες ακόμα και μαχαίρια, όπως αποδείχθηκε εκ των υστέρων, οι θερμόαιμοι νεαροί βρέθηκαν στο συγκεκριμένο σημείο προκειμένου να λύσουν τις ποδοσφαιρικές διαφορές τους.

Η συμπλοκή έλαβε χώρα έξω από το Παγκρήτιο Στάδιο στο Ηράκλειο Κρήτης η οποία έλαβε ανεξέλεγκτες διαστάσεις καθώς άγνωστος τραυμάτισε θανάσιμα με μαχαίρι τον 20χρονο στο στήθος.

Αν και η μεταφορά του στο Βενιζέλειο Νοσοκομείο ήταν άμεση, εντούτοις το θύμα δεν τα κατάφερε και άφησε την τελευταία του πνοή.

Παράλληλα, με σοβαρά τραύματα μεταφέρθηκαν και άλλα δυο άτομα, χωρίς ευτυχώς να κινδυνεύει η ζωή τους. Ένας εκ των τραυματιών διαμένει στην Αθήνα.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι ο 20χρονος κατάγεται από τα Μάλια ενώ η αστυνομία προχώρησε σε τουλάχιστον 4 συλλήψεις και συνεχίζει τις προσαγωγές.