ΕΛΛΑΔΑ

Ραντεβού στις παραλίες το Σαββατοκύριακο!

Ραντεβού στις παραλίες το Σαββατοκύριακο!
Ένα άκρως καλοκαιρινό τριήμερο αναμένεται σε όλη την χώρα, καθώς ο καιρός θα είναι γενικά αίθριος με την θερμοκρασία να σημειώνει μικρή άνοδο...

Ένα άκρως καλοκαιρινό τριήμερο αναμένεται σε όλη την χώρα, καθώς ο καιρός θα είναι γενικά αίθριος με την θερμοκρασία να σημειώνει μικρή άνοδο, ενώ στην Μακεδονία είναι πιθανό να υπάρξουν νεφώσεις που θα δώσουν τοπικές βροχές.

Σήμερα Παρασκευή 9 Σεπτεμβρίου, ο καιρός θα είναι σχεδόν αίθριος σε ολόκληρη τη χώρα, ωστόσο το απόγευμα στα ηπειρωτικά θα συννεφιάσει και είναι πιθανό στα ορεινά της Στερεάς Ελλάδας και της Πελοποννήσου να σημειωθούν κάποιες πρόσκαιρες μπόρες.

Οι άνεμοι θα είναι μεταβλητοί 3 με 4 το πολύ μποφόρ, στα πελάγη όμως βορειοδυτικοί έως 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία σε μικρή άνοδο θα κυμανθεί από 13 μέχρι 32 βαθμούς στη βόρεια Ελλάδα, από 16 μέχρι 33- 34 βαθμούς στα κεντρικά και από 22 μέχρι 32 βαθμούς στα νησιά.

Αίθριος θα είναι ο καιρός και στην Αττική. Οι άνεμοι θα είναι βορειοδυτικοί και δεν πρόκειται να ξεπεράσουν τα 3 μποφόρ το απόγευμα.

Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 22 μέχρι 34-35 βαθμούς κελσίου.

Στη Θεσσαλονίκη, οι άνεμοι θα πνέουν δυτικοί - βορειοδυτικοί 2 με 3 το πολύ μποφόρ, ενώ η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 22 μέχρι 31 βαθμούς.

ΣΑΒΒΑΤΟΚΥΡΙΑΚΟ

Καλοκαιρινός θα είναι ο καιρός το Σαββατοκύριακο με την θερμοκρασία να παραμένει στα ίδια επίπεδα και να κυμαίνεται στους 33 με 34 βαθμούς στα κεντρικά, στους 32 στη βόρεια Ελλάδα και γύρω στους 32 βαθμούς στα νησιά.

Οι άνεμοι θα έχουν εξασθενήσει και μόνο στο Αιγαίο θα φτάσει ένα βοριαδάκι τα 5 με 6 μποφόρ. Στην Αττική, αίθριος θα είναι ο καιρός με θερμοκρασίες που θα φτάσουν τους 34 με 35 βαθμούς κελσίου και ένα βοριαδάκι 2 με 3 μποφόρ.

Στη Θεσσαλονίκη, αίθριος θα είναι ο καιρός με την θερμοκρασία να κυμαίνεται από 22 μέχρι 30 βαθμούς, ενώ οι άνεμοι θα είναι νότιοι- νοτιοανατολικοί εντάσεως 2 με 3 μποφόρ.