ΕΛΛΑΔΑ

Ο Β. Μιχαλολιάκος συγκρούεται με τη διαπλοκή

Ο Β. Μιχαλολιάκος συγκρούεται με τη διαπλοκή
Με τους λεγόμενους «Εθνικούς εργολάβους» και τις σκανδαλώδεις αναθέσεις έργων δηλώνει αποφασισμένος να συγκρουστεί ο δήμαρχος Πειραιά κ. Βασίλης Μιχαλολιάκος..

Με τους λεγόμενους «Εθνικούς εργολάβους» και τις σκανδαλώδεις αναθέσεις έργων δηλώνει αποφασισμένος να συγκρουστεί ο δήμαρχος Πειραιά κ. Βασίλης Μιχαλολιάκος, κηρύσσοντας πόλεμο στη διαπλοκή.

Κινήθηκε με προσωπική επιστασία και διαπίστωσε ότι για συγκεκριμένα έργα στην πόλη έχουν εκταμιευθεί έως και το 40% του προϋπολογισμού, χωρίς αυτά να έχουν προχωρήσει!

Εντός των επόμενων ημερών ο κ. Μιχαλολιάκος πρόκειται να καταθέσει μηνύσεις και αγωγές κατά παντός υπευθύνου, όπως έκανε γνωστό μιλώντας στο Κανάλι 1 (90.4) του Πειραιά.

Σημειώνεται ότι, με την ανάληψη νομικής δράσης τα αποτελέσματα των σχετικών ερευνών ανακοινώνονται άμεσα.

Ανάλογη ήταν η κινητοποίηση του δημάρχου Πειραιά στο θέμα των καταπατητών δημοτικών εκτάσεων καταθέτοντας αγωγές και για αναδρομική αποζημίωση από όσους εκμεταλλεύθηκαν παράνομα την περιουσία της πόλης.

Η δημοτική αρχή αναφέρει ότι, γύρω από την προσπάθειά της αυτή συσπειρώνει δημότες, εργαζόμενους του δήμου ενώ απολαμβάνει και μια διαπαραταξιακή συναίνεση.