ΕΛΛΑΔΑ

Συννεφιά με πτώση θερμοκρασίας

Συννεφιά με πτώση θερμοκρασίας

Μικρή πτώση της θερμοκρασίας με συννεφιά, θα είναι τα κύρια χαρακτηριστικά της θερμοκρασίας, ενώ αναμένονται λίγες βροχές στα ανατολικά και νότια, σήμερα Τρίτη 25 Οκτωβρίου.

Στην Αττική θα εκδηλωθούν τοπικές νεφώσεις, ενώ οι άνεμοι θα είναι βόρειοι βορειοανατολικοί 4 με 6 μποφόρ και στα ανατολικά τοπικά 7 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 13 μέχρι 19 βαθμούς Κελσίου, ενώ στα ανατολικά και βόρεια 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη. Πρόσκαιρες νεφώσεις θα έχουμε στη Θεσσαλονίκη, ενώ οι άνεμοι στην συμπρωτεύουσα θα είναι μεταβλητοί 3 με 4 μποφόρ ενώ η θερμοκρασία θα φτάσει από 7 μέχρι 16 βαθμούς Κελσίου.

Τοπικές νεφώσεις θα παρουσιάσει ο καιρός στη Μακεδονία και τη Θράκη με πιθανότητα για λίγες ασθενείς βροχές μέχρι το μεσημέρι. Οι άνεμοι θα πνέουν μεταβλητοί 3 με 4 και στα ανατολικά βορειοανατολικοί 5 με 6 μποφόρ, ενώ θερμοκρασία θα κυμανθεί από 4 μέχρι 18 βαθμούς Κελσίου.

Στη Θεσσαλία, την ανατολική Στερεά, την Εύβοια και την ανατολική Πελοπόννησο ο καιρός θα παρουσιάσει τοπικές νεφώσεις με ασθενείς βροχές κυρίως στα βόρεια τις πρωινές ώρες. Οι άνεμοι θα πνέουν βορειοανατολικοί 4 με 5 και τοπικά στα ανατολικά 6 με 7 μποφόρ με την θερμοκρασία να κυμαίνεται από 10 μέχρι 20 βαθμούς Κελσίου.

Στα Νησιά Ιόνιου, την Ήπειρο, τη δυτική Στερεά και τη δυτική Πελοπόννησο αρχικά θα παρουσιάσει νεφώσεις και βαθμιαία θα είναι γενικά αίθριος. Οι άνεμοι θα είναι νοτιοανατολικοί 4 με 6 μποφόρ ενώ η θερμοκρασία θα φτάσει από 14 μέχρι 23 βαθμούς Κελσίου.

Με λίγες νεφώσεις και αρκετή ηλιοφάνεια θα είναι η αυριανή μέρα στα νησιά ανατολικού Αιγαίου και τα Δωδεκάνησα. Οι άνεμοι στα βόρεια θα είναι βορειοανατολικοί 5 με 7 μποφόρ και στα νότια βορειοδυτικοί 4 με 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 15 μέχρι 21 βαθμούς Κελσίου.