ΕΛΛΑΔΑ

Έγκλημα πάθους με δράστη αστυνομικό

Έγκλημα πάθους με δράστη αστυνομικό

Ομολογία που σοκάρει - «Εγώ την πάτησα με το αυτοκίνητο»

Σοκ και δέος έχει προκαλέσει η ομολογία ενός αστυνομικού ότι σκότωσε τη 49χρονη γυναίκα που είχε βρεθεί αιμόφυρτη σε δρόμο στο Σχηματάρι το πρωί της 28ης Οκτωβρίου.

Το δήθεν τροχαίο δυστύχημα, όπως προέκυψε από την αστυνομία αλλά και την ομολογία του ίδιου του 35χρονου αστυνομικού ήταν έγκλημα πάθους!

Όλα ξεκίνησαν όταν το πρωί της Παρασκευής η άτυχη γυναίκα εντοπίστηκε πεσμένη στην άσφαλτο από διερχόμενο οδηγό. Σύμφωνα με το Lamiareport.gr στο δρόμο υπήρχαν ροδιές από φορτηγό, κάτι που μαρτυρούσε ότι πρόκειται για θύμα τροχαίου! Ωστόσο, τα σημάδια που έφερε στο πρόσωπο και τον θώρακα της γυναίκας κινητοποίησαν τις Αρχές, οι οποίες υποψιάστηκαν πως κάτι άλλο συμβαίνει!

Τα πρώτα στοιχεία φέρνουν στο φως την ερωτική σχέση που είχαν μεταξύ τους η 49χρονη γυναίκα, αλβανικής καταγωγής, με τον 35χρονο αστυνομικό από την Εύβοια, που υπηρετεί στην Αττική.

Ένας καβγάς το βράδυ της Πέμπτης ήταν η αιτία ο αστυνομικός να φθάσει στο αποτρόπαιο έγκλημα! Αρχικά τη χτύπησε ανελέητα και την άφησε αναίσθητη. Ωστόσο, αυτό από ότι φαίνεται δεν του ήταν αρκετό για τον αστυνομικό, αφού στη συνέχεια την πάτησε με το αυτοκίνητό του τραυματίζοντάς τη θανάσιμα!

Ο 35χρονος αστυνομικός αρχικά αρνήθηκε ότι μπορεί να έχει οποιαδήποτε σχέση με τον θάνατο της φίλης του, ωστόσο στην προανάκριση έπεσε σε αντιφάσεις και τελικά την επόμενη μέρα ομολόγησε στους συναδέλφους του ότι αυτός είναι ο δράστης της δολοφονίας της 49χρονης και συνελήφθη με την κατηγορία για ανθρωποκτονία από πρόθεση.