ΕΛΛΑΔΑ

Γνωστός στυλίστας έκανε 26 ληστείες λόγω χρεών!

Γνωστός στυλίστας έκανε 26 ληστείες λόγω χρεών!

Ο 44χρονος, πατέρας δύο παιδιών, είναι ένας από τους πιο γνωστούς στυλίστες και ιδιοκτήτης καταστήματος με επώνυμα ρούχα στο εμπορικό κέντρο που βρίσκεται στην οδό Α. Μεταξά, στο κέντρο της Γλυφάδας.

Στο κατάστημα του είχαν γίνει επιδείξεις μόδας από γνωστά μοντέλα, ενώ είχε πολλές επώνυμες πελάτισσες. Κανείς δεν μπορούσε να φανταστεί ότι θα έκανε 26 ληστείες εκ των οποίων οι πέντε την ίδια ημέρα, ενώ θα έφθανε στο σημείο να ληστέψει ακόμη και παιδιατρείο!

«Βρέθηκα σε απόγνωση»

Εδώ και μήνες είχε πνιγεί από τα χρέη, αφού λόγω της οικονομικής κρίσης είχε μειωθεί πολύ η πελατεία του, με αποτέλεσμα να βρεθεί σε απόγνωση. Όπως είπε στους αστυνομικούς το μυαλό του θόλωσε και αποφάσισε να περάσει στην παρανομία.

Στις 30 του περασμένου Οκτωβρίου λήστεψε πέντε καταστήματα στην Γλυφάδα (πρακτορείο ΟΠΑΠ, μίνι μάρκετ, ψητοπωλεία), ενώ την επόμενη ημέρα, οπλισμένος με ένα ψεύτικο πιστόλι, αφαίρεσε από ιδιοκτήτη παιδιατρείου 300 ευρώ.

Την πρώτη του μηνός οι αστυνομικοί τον συνέλαβαν αφού κυκλοφορούσε με ένα νοικιασμένο αυτοκίνητο στο οποίο δεν είχε αφαιρέσει τις πινακίδες κυκλοφορίας.

Από την έρευνα της ασφάλειας προέκυψε ότι ο 44χρονος στυλίστας είχε διαπράξει τον τελευταίο μήνα άλλες 20 ληστείες, ενώ σε έρευνα που έγινε στο σπίτι του βρέθηκαν ένα ψεύτικο πιστόλι, μία κουκούλα, τρία ζευγάρια γάντια, δύο κατσαβίδια και μία κάρτα ανάληψης χρημάτων άλλου ατόμου, πιθανότατα θύματος του.