ΕΛΛΑΔΑ

Θρίλερ με το θάνατο πατέρα και του 2χρονου γιου του

Θρίλερ με το θάνατο πατέρα και του 2χρονου γιου του

Ένα θρίλερ εκτυλίσσεται από χθες το απόγευμα, όταν ανακαλύφθηκαν τα πτώματα ενός πατέρα 35 ετών και του - μόλις δύο ετών - γιου του, μέσα σε αυτοκίνητο, το οποίο είχε πέσει σε αρδευτικό κανάλι στο Δ.Ε. Άριος Καλαμάτας.

Σε ξεκαθάρισμα λογαριασμών αποδίδουν οι αστυνομικές Αρχές το αποτρόπαιο έγκλημα που αποκαλύφθηκε με την ανακάλυψη των πτωμάτων, ωστόσο η έρευνα είναι ακόμα στην αρχή και κανείς δεν ξέρει τι μπορεί να προκύψει από την προανάκριση και ενδεχόμενα νέα ευρήματα.

Αμφότερα τα θύματα τα οποία βρέθηκαν νεκρά στο Ι.Χ. τους μέσα σε αρδευτικό κανάλι στο Δ.Ε. Άριος Καλαμάτας, έφεραν τραύματα τα οποία ομολογούν πως πρόκειται για δολοφονία. Το γεγονός έχει προκαλέσει σοκ στη κοινή γνώμη της τοπικής κοινωνίας στην Καλαμάτα.

Ο πατέρας είχε διαμπερές τραύμα στο κεφάλι από πυροβόλο όπλο, ενώ το παιδί είχε στο λαιμό του ένα βαθύ τραύμα, κατά πάσα πιθανότητα από μαχαίρι.

Το θλιβερό γεγονός αποκαλύφθηκε όταν οδηγός που περνούσε από το σημείο, είδε το αυτοκίνητο να επιπλέει στα νερά του καναλιού του ποταμού Πάμισου και ειδοποίησε την αστυνομία.

Πάντως, σύμφωνα με πληροφορίες, ο πατέρας δεν ήταν σεσημασμένος κακοποιός, γεγονός που γεννά προβληματισμούς και δε βοηθά καθόλου στην έρευνα της αστυνομίας.