ΕΛΛΑΔΑ

Συναγερμός για τρομοκρατικό χτύπημα

Συναγερμός για τρομοκρατικό χτύπημα

Τον ύπνο τους έχουν χάσει τις τελευταίες μέρες κορυφαία στελέχη της κυβέρνησης αλλά και της αστυνομίας, από τις πληροφορίες πως ετοιμάζεται τρομοκρατικό χτύπημα.

Η εφημερίδα «ΕΘΝΟΣ», φιλοξενεί εκτενές ρεπορτάζ, σύμφωνα με το οποίο η Αντιτρομοκρατική υπηρεσία έχει πληροφορίες για ενδεχόμενη τρομοκρατική ενέργεια, η οποία θα πλήξει το κέντρο της Δημοκρατίας.

Όπως καταλαβαίνει κανείς, η πληροφορία έχει διαβιβαστεί στα τρία κόμματα που έχουν συνθέσει την κυβέρνηση Εθνικής Σωτηρίας τα οποία φρουρούνται σαν «αστακός». Στο δημοσίευμα αναφέρεται πως οι «κοριοί» της αντιτρομοκρατικής έχουν «πιάσει» περίεργα μηνύματα, τα οποία έχουν αποκωδικοποιηθεί και όλες οι ενδείξεις δείχνουν «χτύπημα» που ετοιμάζεται.

Αυξημένα μέτρα προστασίας

Μάλιστα, όπως αναφέρεται στο δημοσίευμα, το χτύπημα αναμένεται να πλήξει την καρδιά του πολιτικού συστήματος. Για το λόγο αυτό, τις τελευταίες μέρες έχει αυξηθεί η φρουρά στο Κοινοβούλιο, αλλά και στα πιο σημαντικά κυβερνητικά κτήρια, όπως αυτό του υπουργείου Οικονομικών. Ακόμα, έχει αποφασιστεί να φρουρείται πιο αυστηρά το κτήριο της Ε.Ε. στο Σύνταγμα, αλλά και η Αμερικάνικη Πρεσβεία, όπως και αυτή της Μεγάλης Βρετανίας.

Το τελευταίο χτύπημα

Η τελευταία τρομοκρατική επίθεση, έγινε τον Ιούνιο του 2010 στο κτίριο της οδού Κατεχάκη με θύμα τον υπασπιστή του τότε υπουργού Προστασίας του Πολίτη, Μιχάλη Χρυσοχοΐδη. Ο αστυνομικός υποδιευθυντής Γιώργος Βασιλάκης έχασε τη ζωή του από την έκρηξη του παγιδευμένου με εκρηκτικά φακέλου που εστάλη στο γραφείο του υπουργού. Καμία οργάνωση δεν έχει αναλάβει μέχρι στιγμής την ευθύνης αυτής της επίθεσης.