ΚΟΣΜΟΣ

Η sexy κατάσκοπος απέκτησε ιστοσελίδα

Η sexy κατάσκοπος απέκτησε ιστοσελίδα
Το μότο της Anna Chapman απ’ ότι φαίνεται είναι το «να χαμογελάτε και να είστε αυτάρκεις»...

Το μότο της Anna Chapman απ’ ότι φαίνεται είναι το «να χαμογελάτε και να είστε αυτάρκεις», καθώς με αυτό το μήνυμα καλωσορίζει τους συμπατριώτες τους στη νέα προσωπική της ιστοσελίδα. Εκεί οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να δουν φωτογραφίες της και να διαβάσουν τα νέα της και άλλες ειδήσεις, γενικού ενδιαφέροντος.

Ένα παρόμοιο μήνυμα περιλάμβανε ο χαιρετισμός που είχε απευθύνει στο συνέδριο της νεολαίας του κυβερνώντος κόμματος, κατά το οποίο είχε εκλεγεί και σε υψηλό αξίωμα.

Αυτό που «τραβάει» όμως το μάτι στην ιστοσελίδα της είναι οι λεπτομέρειες κόκκινου χρώματος πάνω σε μια μάλλον βιομηχανική αισθητική. Ένα κόκκινο αστέρι που θυμίζει Σοβιετική Ένωση βρίσκεται πάνω από μια κοντινή της φωτογραφία, στην οποία η Chapman επιδεικνύει τα κατακόκκινα νύχια της.

Άλλες δυνατότητες που δίνει η ιστοσελίδα στους χρήστες του Internet είναι να παρακολουθήσουν την εκπομπή της σε ρωσικό κανάλι με τον τίτλο «Τα Μυστήρια του Κόσμου». Επίσης, υπάρχουν ενεργοί σύνδεσμοι που παραπέμπουν σε ιστοσελίδα φιλανθρωπικής οργάνωσης για παιδιά με προβλήματα όρασης.