ΚΟΣΜΟΣ

Κανίβαλοι σκότωναν γυναίκες και τις έβαζαν σε γλυκά (pics)

Κανίβαλοι σκότωναν γυναίκες και τις έβαζαν σε γλυκά (pics)

Τρεις κανίβαλοι, σκότωναν γυναίκες, τις έτρωγαν και με τις σάρκες τους γέμιζαν... γλυκά τα οποία έδιναν σε σχολεία και σε γειτονικά σπίτια.

Η αστυνομία της Βραζιλίας συνέλαβε τρία άτομα που κατηγορούνται για τη δολοφονία δύο γυναικών ηλικίας 17 και 24 ετών. Ένας άντρας, η ερωμένη του και η σύζυγός του συνελήφθησαν τον Απρίλιο του 2012 στην πόλη Γκαράνχουνς και ομολόγησαν τα εγκλήματα τους. Η δίκη τους αναμένεται να ξεκινήσει σε λίγες μέρες.

Συγκεκριμένα, ο Χόρχε Μπελτράο Νεγκρομόντε ντα Σιλβέιρα, η σύζυγός του Ιζαμπέλ Κριστίνα Πίρες και η ερωμένη του Μπρούνα Κριστίνα Ολιβέιρα ντα Σίλβα, είχαν βάλει μία αγγελία στην εφημερίδα ζητώντας νταντά για το παιδί τους.

Η αστυνομία εντόπισε την παράνομη τριάδα, όταν προσπάθησαν να χρησιμοποιήσουν την πιστωτική κάρτα ενός από τα θύματα τους.

Όταν οι αρχές μπήκαν στο σπίτι των δραστών, βρήκαν ανθρώπινα λείψανα θαμμένα στην αυλή. Οι δράστες ομολόγησαν ότι ανήκουν σε μια αίρεση που λεγόταν «ο καθαρισμός του κόσμου και η μείωση του πληθυσμού του».

Σύμφωνα με την αστυνομία οι κανίβαλοι ομολόγησαν ότι έφτιαχναν πίτες φτιαγμένες από ανθρώπινο κρέας τις οποίες πουλούσαν σε σχολεία αλλά και σε γειτονικά σπίτια.

Το ζευγάρι ζούσε μαζί με την ερωμένη και τα δύο τους παιδιά στο ίδιο σπίτι ενώ η Σιλβέιρα ανέφερε σε ημερολόγιό της ότι άκουγε φωνές και είχε εμμονή με τη δολοφονία γυναικών.

«Ήταν μία στιγμή ακραίας αδυναμίας και βαρβαρότητας. Λυπάμαι πολύ» είπε στις αρχές η γυναίκα.

Σχετικές ειδήσεις