ΚΟΣΜΟΣ

Πρωτόκολλο συνεργασίας μεταξύ των δήμων Θεοδοσίας και Ασπροπύργου

Πρωτόκολλο συνεργασίας μεταξύ των δήμων Θεοδοσίας και Ασπροπύργου

Οι δημοτικές Αρχές του δήμου της Θεοδοσίας στην Κριμαία και του Ασπρόπυργου Αθηνών υπέγραψαν πρωτόκολλο συνεργασίας, σύμφωνα με το ρωσικό πρακτορείο ΡΙΑ-Νόβοστι.

Το σχετικό έγγραφο υπεγράφη από την επικεφαλής του Δημοτικού Συμβουλίου της ιστορικής πόλης στη χερσόνησο της Κριμαίας, Σβετλάνα Γκεφτσούκ και τον δήμαρχο Ασπροπύργου, Νικόλαο Μελετίου, ο οποίος επισκέπτεται την περιοχή επικεφαλής αντιπροσωπείας του Δημοτικού Συμβουλίου της ελληνικής πόλης κατά το διάστημα 18-21 Φεβρουαρίου.

Το πρωτόκολλο προβλέπει τη συνεργασία σε σειρά τομέων, μεταξύ των οποίων οι οικονομικές και οι τουριστικές σχέσεις, δήλωσε στο πρακτορείο ο επικεφαλής της τοπικής κυβέρνησης, Ντμίτρι Σεπετκόφ.

«Είναι μια επίσημη και όχι ιδιωτική επίσκεψη, η οποία δηλώνει ότι ο ελληνικός λαός έχει την ανάγκη να είναι φίλος με τη Ρωσία, να εγκαθιδρύει αδελφικές σχέσεις με τις περιφέρειές της» σημείωσε ο Ν. Σεπετκόφ, προσθέτοντας ότι οι δημοτικές Αρχές της Θεοδοσίας σχεδιάζουν να πραγματοποιήσουν ανταποδοτική επίσκεψη στον Ασπρόπυργο.

Πηγή: ΑΠΕ

Σχετικές ειδήσεις