ΚΟΣΜΟΣ

Ο εφιάλτης του σπιτονοικοκύρη: Δείτε πώς άφησε το σπίτι ο ενοικιαστής! (pics)

Ο εφιάλτης του σπιτονοικοκύρη: Δείτε πώς άφησε το σπίτι ο ενοικιαστής! (pics)

Δεν μπορούσε να πιστέψει στα μάτια του ο ιδιοκτήτης μιας κατοικίας στη Μεγάλη Βρετανία από το θέαμα που αντίκρισε: Ένα βουνό από σκουπίδια, μπουκάλια, αποφάγια και αποτσίγαρα ήταν ό,τι άφησε πίσω του ο ασυνείδητος ενοικιαστής.

Ο ιδιοκτήτης υποψιάστηκε πως κάτι δεν πήγαινε καλά, όταν ο επί χρόνια νοικάρης του, δεν άφηνε έναν τεχνικό να μπει στο σπίτι για τον απαραίτητο έλεγχο στο μπόιλερ.

Πώς ήταν:

prin 2

Και πώς έγινε:

meta 2

Οι υποψίες του επιβεβαιώθηκαν στο ακέραιο: όταν επισκέφτηκε το σπίτι βρέθηκε μπροστά σε ένα θέαμα τουλάχιστον αποκρουστικό. Ο ενοικιαστής, ο οποίος νοίκιαζε το διαμέρισμα για χρόνια, είχε γίνει καπνός για να αποφύγει τη... λάντζα!

prin
meta

Η κατάσταση του ακινήτου ήταν απελπιστική. Όχι μόνο δε φαινόταν πάτωμα από τον όγκο των σκουπιδιών, δεν μπορούσε κάποιος να μπει καν από την είσοδο. «Ήταν αηδιαστικό. Δεν μπορούσα να διανοηθώ πώς κάποιος ήταν ικανός να ζει σε τέτοιες συνθήκες», είπε αργότερα ο μεσίτης που είχε αναλάβει το διαμέρισμα.

prin 3
meta 3

Ο ιδιοκτήτης αναγκάστηκε να πληρώσει ένα τεράστιο ποσό, σε εξειδικευμένο συνεργείο καθαριότητας, προκειμένου να επαναφέρει το διαμέρισμα στην αρχική του κατάσταση.

Σχετικές ειδήσεις