ΚΟΣΜΟΣ

Ταξιδιωτικός οδηγός της ISIS για επίδοξους τζιχαντιστές

Ταξιδιωτικός οδηγός της ISIS για επίδοξους τζιχαντιστές

Ιερή μετανάστευση είναι ο τίτλος του οδηγού 50 σελίδων, που εξέδωσε η ISIS και περιέχει πληροφορίες για επίδοξους πιστούς.

Η έκδοση με τίτλο Hijrah, περιλαμβάνει πληροφορίες για να φτάσει κανείς στη Συρία, σημειώνοντας σπίτια και διαδρομές που θεωρούνται ασφαλείς και φιλικές προς δυτικούς που θέλουν να ενταχθούν στον Ιερό στρατό.

Ο οδηγός είναι γραμμένος στα αγγλικά και απευθύνεται κυρίως σε νέους ανθρώπους. Με κεφάλαια όπως «Πως θα πρέπει να πακετάρετε το σακίδιό σας» και συμβουλές για πέρασμα από την Τουρκία ο οδηγός διαθέτει ένα ολόκληρο παράρτημα για το πως δε θα γίνει κανείς αντιληπτός από τις υπηρεσίες ασφαλείας των αεροδρομίων.

guide

Οι επίδοξοι τζιχαντιστές θα πρέπει σύμφωνα με τον οδηγό να είναι εφοδιασμένοι με ηλιακούς φορτιστές, αλλά και εξαρτήσεις για τα γόνατα και τους αγκώνες. Ειδικά για τις γυναίκες προτείνεται η επικοινωνία με το Islamic State Office for Borders.

Άπαξ και φτάσετε στην Τουρκία δίνονται λεπτομερείς οδηγίες συμπεριφοράς προκειμένου να περάσετε τον έλεγχο στα σύνορα με τη Συρία, παραθέτοντας τα τουριστικά μνημεία τα οποία προτίθεστε υποτίθεται να επισκεφθείτε.

Σχετικές ειδήσεις