ΚΟΣΜΟΣ

Βρήκε σακουλάκι γεμάτο κοκαΐνη στη μπάρα δημητριακών της

Βρήκε σακουλάκι γεμάτο κοκαΐνη στη μπάρα δημητριακών της

Όταν οι εταιρείες που προμηθεύουν την αγορά με μπάρες δημητριακών υποστηρίζουν πως το προϊόν τους γεμίζει με ενέργεια τους καταναλωτές, σίγουρα δεν έχουν κάτι τέτοιο στο μυαλό τους.

Κι όπου «κάτι τέτοιο» βάλτε ένα σακουλάκι γεμάτο με υψηλής ποιότητας κοκαΐνη. Καλά διαβάσατε...

Η 60χρονη Σίνθια Ροντρίγκες, από τις ΗΠΑ, δεν είχε χρόνο για μεσημεριανό και αποφάσισε να σκοτώσει την πείνα της με μια μπάρα δημητριακών. Όταν άνοιξε τη συσκευασία, συνειδητοποίησε πως αυτή περιείχε εκτός από τη μπάρα κι ένα περίεργο διαφανές σακουλάκι.

Έχοντας πλήρη άγνοια για οτιδήποτε σχετικό με ναρκωτικά, θεώρησε πως κάτι κέρδισε και επικοινώνησε με την υπεύθυνη εταιρεία. Από εκεί της μετέφεραν ότι κάτι δεν πηγαίνει καλά δεδομένου ότι αυτή την περίοδο δεν κάνουν καμία προωθητική ενέργεια και τη συμβούλεψαν να επισκεφθεί κάποιο αστυνομικό τμήμα.

Οι επόμενες κουβέντες που άκουσε προήλθαν από τα χείλη αξιωματικού της δίωξης ναρκωτικών και της προκάλεσαν τεράστια έκπληξη. «Συγχαρητήρια, βρήκατε ένα σακουλάκι με κοκαΐνη πολύ υψηλής ποιότητας. Μην την φάτε...».

Το πως και το γιατί βρέθηκε το σακουλάκι μέσα στη συσκευασία ενός προϊόντος που καταναλώνεται και από μικρά παιδιά, δεν έχει απαντηθεί ακόμη...

Σχετικές ειδήσεις