ΚΟΣΜΟΣ

H νεαρή γυναίκα που ξεγέλασε το θάνατο 2 φορές μέσα σε μια εβδομάδα

H νεαρή γυναίκα που ξεγέλασε το θάνατο 2 φορές μέσα σε μια εβδομάδα

Η 22χρονη Kelie Mencel από την Αυστραλία, είναι σήμερα μια επιτυχημένη personal trainer και fitness blogger η οποία έχει πάνω από 13.000 followers στα social media.

Όπως αποκάλυψε η κοπέλα, πριν από μερικά χρόνια ήρθε αντιμέτωπη με το θάνατο δύο φορές σε μία βδομάδα.

Συγκεκριμένα, σε ηλικία 17 ετών η Mencel είχε ένα αυτοκινητιστικό ατύχημα όταν τράκαρε με το αμάξι της ενώ πήγαινε στην παραλία.

«Οδηγούσα και αποκοιμήθηκα πάνω στο τιμόνι. Λίγα δευτερόλεπτα μετά άνοιξα τα μάτια μου και είδα πως είχα περάσει στο αντίθετο ρεύμα με κατεύθυνση ένα πευκοδάσος. Πάτησα φρένο, κάτι έγινε με τους τροχούς και το αμάξι αναποδογύρισε πέντε φορές.» Τελικά η Kelie γλίτωσε χωρίς σοβαρούς τραυματισμούς.

Μία βδομάδα μετά, πήγε στο εξοχικό της οικογένειάς της για να ξεκουραστεί και να συνέλθει από το ατύχημα που είχε. Αποφάσισε με τον πατέρα της να πάνε βόλτα με τη βάρκα όταν ξαφνικά η μηχανή εξερράγη, μετατρέποντας το σκάφος σε... βολίδα!

«Η φωτιά ερχόταν προς τα μάτια μου ενώ τα πόδια μου καιγόντουσαν. Πήδηξα στο νερό και μέρος του δέρματός μου είχε φύγει και επέπλεε.» αποκαλύπτει η ίδια.

Η κοπέλα μεταφέρθηκε αεροπορικώς στο νοσοκομείο, αφού της παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες και οι γιατροί της είπαν πως είχε εγκαύματα δεύτερου βαθμού στα πόδια, στα χέρια και στο πρόσωπό της.

«Ήταν πολύ τραυματικές οι εμπειρίες που είχα. Ήταν σαν κάποιος να με ήθελε νεκρή. Λες και ήταν γραφτό να πεθάνω. Έπρεπε να μάθω να περπατάω πάλι και ήταν πολύ δύσκολο. Ήμουν στο νοσοκομείο για ένα μήνα. Πονούσα καθώς έβγαινε το καινούργιο μου δέρμα. Ήταν φρικτοί οι πόνοι. Δεν είχα φρύδια και τα μαλλιά μου ήταν ελάχιστα λόγω των εγκαυμάτων. Και σαν να μην έφτανε αυτό διαγνώστηκα με μετατραυματικό στρες και κατάθλιψη» προσθέτει η 22χρονη.

Τότε άρχισε να γυμνάζεται. Οι ενδορφίνες που απελευθερώνονταν στο σώμα της, την έκαναν να χαμογελάσει ξανά. «Αυτό με έσωσε» λέει η ίδια.

Ο μπαμπάς της νεαρής υπέφερε από τους ίδιους τραυματισμούς αλλά σταδιακά και οι δύο επανήλθαν.

Σχετικές ειδήσεις