ΚΟΣΜΟΣ

Βρέθηκαν σε ζούγκλα στις Φιλιππίνες τα συντρίμμια της Malaysia Airlines;

Βρέθηκαν σε ζούγκλα στις Φιλιππίνες τα συντρίμμια της Malaysia Airlines;

Συντρίμμια ενός αεροπλάνου με τα χρώματα της Malaysia Airlines, βρέθηκαν το νησί του Σουγκπάι, στις Φιλιππίνες. Σύμφωνα με τις μαρτυρίες που δημοσιεύει η Daily Mail, στο σημείο υπάρχουν πολλοί ανθρώπινοι σκελετοί. Προς το παρόν δεν έχει διευκρινιστεί αν πρόκειται για τη χαμένη πτήση της Malaysia Airlines.

Η γυναίκα που τα βρήκε σε σημείο της ζούγκλας, είχε πάει εκεί μαζί με κυνηγούς πουλιών. Όπως ανέφερε στις αρχές σκαρφάλωσε στα κομμάτια του αεροπλάνου και είδε παντού σκελετούς ανθρώπων. Στο ίδιο σημείο εντόπισε και μια μαλαισιανή σημαία.
Το αεροπλάνο της Μalaysian το οποίο εξαφανίστηκε το Μάρτιο του 2014 με 239 επιβάτες, δεν έχει βρεθεί μέχρι τώρα. Ενα κομμάτι που εντοπίστηκε σε ένα νησί στον Ινδικό Ωκεανό σύμφωνα με τις γαλλικές αρχές είναι από τη μοιραία πτήση.
Συνεπώς είναι κάπως δύσκολο να πρόκειται για το ίδιο δυστύχημα. Παρόλα αυτά κανείς δε μπορεί να αποκλείσει πως το κομμάτι του φτερού που βρέθηκε αποκολλήθηκε δημιουργώντας μεν πρόβλημα στην πτήση αλλά χωρίς να την διακόψει άμεσα.

Σχετικές ειδήσεις