ΚΟΣΜΟΣ

Συγκλονιστική προφητεία της τυφλής μάγισσας για τον ISIS - Είχε προβλέψει τους Δίδυμους Πύργους

Συγκλονιστική προφητεία της τυφλής μάγισσας για τον ISIS - Είχε προβλέψει τους Δίδυμους Πύργους

Η Baba Vanga ή αλλιώς ο Νοστράδαμος των Βαλκανίων όπως την αποκαλούσαν, πριν φύγει από τη ζωή είχε προβλέψει πολλά από τα δεινά που βρήκαν τον πλανήτη μας. Από τους Δίδυμους Πύργους μέχρι και την εισβολή των τζιχαντιστών στην Ευρώπη και όλα αυτά πριν το 1996 όπου άφησε την τελευταία της πνοή σε ηλικία 85 χρόνων.

Η γυναίκα αυτή ήταν τυφλή και ζούσε στη Βουλγαρία. Όπως λένε εκείνοι που έχουν μελετήσει την πορεία της, είχε προβλέψει την άνοδο του Ισλαμικού Κράτους πολλές δεκαετίες πριν και είχε προειδοποιήσει για την εισβολή τους στην Ευρώπη.

Η Vanga είχε μιλήσει και για τον ακριβή χρόνο αυτής της εισβολής. Το 2016! Προέβλεψε πως το 2010 θα ξεκινήσει μεγάλος πόλεμος από μουσουλμάνους και πως θα τελειώσει το 2043 με την εγκαθίδρυση του χαλιφάτου με την Ρώμη στο επίκεντρό της. Η Vanga, πέθανε το 1996 σε ηλικία 85 ετών και είχε κάνει εκατοντάδες προβλέψεις στην 50ετή... καριέρα της ως μάγισσα.

Οι υποστηρικτές της αναφέρουν πως οι προφητείες της «έπεφταν» μέσα σε ποσοστό 85%. Αρκεί να σκεφτεί κανείς πως είχε μιλήσει για το λιώσιμο των πάγων από το 1950, αλλά και για το τσουνάμι του 2004, αφού είχε αναφέρει ότι «ένα τεράστιο κύμα που θα κατεβεί σε μια μεγάλη ακτή και θα καταπιεί ανθρώπους και πόλεις και θα εξαφανιστούν τα πάντα κάτω από το νερό».

Στις προφητείες της έχει αναφέρει ότι η Ευρώπη θα πάψει να υπάρχει στο τέλος του 2016 και η ήπειρός μας θα έχει μετατραπεί σε κρανίου τόπο. Για το φαινόμενο του θερμοκηπίου η Vanga είχε πει: «οι παγωμένες περιοχές θα γίνουν ζεστές και τα ηφαίστεια θα ξυπνήσουν.

Το 1989 είχε η Vanga είχε προβλέψει ότι η «αμερικανοί αδελφοί» θα δεχθούν επίθεση από δυο ατσαλένια πουλιά. Αυτό πιστεύουν οι ακόλουθοί της ήταν η επίθεση της 11ης Σεπτεμβρίου στους Δίδυμους Πύργους. Η Vanga είχε προβλέψει και την εκλογή του Μπαράκ Ομπάμα. Είχε πει ότι ο 44ος Πρόεδρος των ΗΠΑ θα είναι μαύρος. Είχε τονίσει επίσης, ότι θα είναι και ο τελευταίος αμερικανός Πρόεδρος.