ΚΟΣΜΟΣ

Αντάρτες ετοιμάζονται να εκτελέσουν τζιχαντιστές και τότε συμβαίνει κάτι εκπληκτικό (video)

Αντάρτες ετοιμάζονται να εκτελέσουν τζιχαντιστές και τότε συμβαίνει κάτι εκπληκτικό (video)

Τη δική τους απάντηση στην προπαγάνδα τρόμου του Ισλαμικού Κράτους έδωσαν Σύροι αντάρτες, μέσω ενός εκπληκτικού βίντεο που ανήρτησαν στο διαδίκτυο.

Σε αυτό απαθανατίζονται αιχμάλωτοι τζιχαντιστές έτοιμοι προς εκτέλεση, στα πρότυπα μάλιστα του ISIS, καθώς φορούν τη χαρακτηριστική πορτοκαλί φόρμα των κρατουμένων του Γκουαντάναμο, γονατισμένοι στη σειρά με τα χέρια δεμένα πίσω από τις πλάτες τους.

Φαίνεται δε να έχουν αποδεχθεί πως πλησιάζει το τέλος της ζωής τους, όταν τα μέλη της al-Shamiyya Front (οργάνωση ανταρτών με έδρα το Χαλέπι) βγάζουν με περηφάνια τα πιστόλια τους για να τους εκτελέσουν.

Ξαφνικά ωστόσο εμφανίζεται στο βίντεο το μήνυμα: «Οι μουσουλμάνοι δεν είναι εγκληματίες», οι αντάρτες βάζουν ξανά τα όπλα στη θήκη τους, βγάζουν τις κουκούλες τους, τις πετούν στο έδαφος και απομακρύνονται…

Σε λίγο, μπροστά στους γονατισμένους τζιχαντιστές εμφανίζεται ένας άλλος Σύρος αντάρτης, ο οποίος μετά από κήρυγμα, τους δείχνει το έλεος που έχουν αρνηθεί οι μαχητές του Ισλαμικού Κράτους σε χιλιάδες αθώα θύματά τους.

«Για τους πρωταθλητές της επανάστασής μας και την ελπίδα του λαού μας, η δικαιοσύνη θα μας καθοδηγήσει. Το Ισλάμ μάς χρειάζεται», τονίζει ο σεΐχης Mohammed Khatib, πρόεδρος του «γραφείου της Σαρίας» της al-Shamiyya, απευθυνόμενος στους τζιχαντιστές, συμπληρώνοντας: «Σας δείξαμε ένα δρόμο, μια διέξοδο. Δεν επιδιώκουμε καμία φήμη. Αν θέλετε ακόμα να μας σκοτώσετε, εδώ είναι τα ξίφη μας, όμως το μόνο που θα καταφέρετε με τις εκτελέσεις, είναι να ενισχύσετε την πίστη μας. Η ευγένεια είναι η παραδοχή της ζωής μας».

Σύμφωνα με τα διεθνή Μέσα, οι τζιχαντιστές απλά φυλακίστηκαν για τα εγκλήματα που είχαν διαπράξει…

Σχετικές ειδήσεις