ΚΟΣΜΟΣ

Τα ρωσικά Τ-90 σαρώνουν τους τζιχαντιστές (vid)

Τα ρωσικά Τ-90 σαρώνουν τους τζιχαντιστές (vid)

Μέσα σε λίγο χρονικό διάστημα, απελευθερώθηκαν επτά χωριά και περικυκλώθηκαν οι ισλαμιστές στην πόλη Τούμεν του Χαν αλ Καράσι, που βρίσκεται στο στρατηγικό αυτοκινητόδρομο Χαλεπίου- Δαμασκού.

Οι μάχες στη Συρία είναι δύσκολες και πολύπλοκες και η Μόσχα συνέστησε στην Συρία να εξοπλισθεί με το εκσυγχρονισμένο άρμα Т-90.

Το Т-90 είναι εξοπλισμένο με θερμικό τηλεσκόπιο απεικόνισης που δίνει τη δυνατότητα να εντοπιστούν οι στόχοι με υπέρυθρες ακτίνες και δίνουν ικανό αποτέλεσμα στις πολεμικές επιχειρήσεις.

Οι Σύριοι στρατιώτες με τη χρήση αυτών κινήθηκαν γρήγορα και ευέλικτα και κατάφεραν να καλύψουν όλες τις πλευρές της πόλης Χαν Τούμεν που βρίσκεται στο νότιο τμήμα του Χαλεπίου, κλείνοντας τους τζιχαντιστές από όλες τις πλευρές.

Ένα πλεονέκτημα αυτού του άρματος μάχης είναι ότι πολύ δύσκολα θα υποστεί ζημία και συγχρόνως είναι εξοπλισμένα με σύστημα που καταστέλλει τα ηλεκτρονικά συστήματα ATGM.

Επιπλέον, το Τ-90 είναι εξοπλισμένο με σύστημα απομακρυσμένης πυροδότησης των πυρομαχικών που έχουν υψηλή εκρηκτική δράση.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ

Σχετικές ειδήσεις