ΚΟΣΜΟΣ

Βίντεο σοκ: Τζιχαντιστές απειλούν τον Κάμερον και εκτελούν Βρετανούς «κατασκόπους»

Βίντεο σοκ: Τζιχαντιστές απειλούν τον Κάμερον και εκτελούν Βρετανούς «κατασκόπους»

Οι τζιχαντιστές έδωσαν στη δημοσιότητα ένα νέο φρικιαστικό βίντεο στο οποίο καταγράφονται οι εκτελέσεις πέντε Βρετανών «κατασκόπων»

«ΘΑ ΣΑΣ ΣΚΟΤΩΣΟΥΜΕ ΟΛΟΥΣ» - ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥ ΒΡΕΤΑΝΟΥ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΥ ΘΑ «ΠΛΗΡΩΣΟΥΝ» ΤΙΣ ΑΜΑΡΤΙΕΣ ΤΟΥ

Το βίντεο, το οποίο φαίνεται να τραβήχτηκε στη Ράκα της Συρίας, οι τζιχαντιστές εξαπολύουν απειλές κατά του Βρετανού πρωθυπουργού, Ντέιβιντ Κάμερον, για τη βρετανική εκστρατεία του στη Συρία, σύμφωνα με βρετανικά μέσα ενημέρωσης.

Οι πέντε Βρετανοί κρατούμενοι των μαχητών της ακραίας ισλαμιστικής οργάνωσης απεικονίζονται να φορούν πορτοκαλί στολές, όπως εκείνες του κρατουμένων του Γκουαντάναμο, και «ομολογούν» στην κάμερα ότι είναι «κατάσκοποι» της βρετανικής κυβέρνησης.

Δέκα λεπτά αργότερα, οι πέντε άντρες γονατίζουν και οι εκτελεστές παίρνουν θέσεις πίσω τους, ενώ ένας τζιχαντιστής μιλά στην αγγλική γλώσσα και λέει ότι η Βρετανία «εγκατέλειψε» τους ανθρώπους αυτούς.

«Αυτό είναι ένα μήνυμα για τον ανόητο Ντέιβιντ Κάμερον, τον σκλάβο του Λευκού Οίκου», λέει στη συνέχεια ο μασκοφόρος τζιχαντιστής, απειλώντας τον Βρετανό πρωθυπουργό πως τα παιδιά του θα πληρώσουν πολύ ακριβά τις αμαρτίες του.

Το βίντεο, η αυθεντικότητα του οποίου δεν έχει ακόμη εξακριβωθεί, τελειώνει με ένα παιδί-μαχητή του Ισλαμικού Κράτους να λέει στα αγγλικά με βρετανική προφορά: «Θα τους σκοτώσουμε όλους εκεί».

Σχετικές ειδήσεις