ΚΟΣΜΟΣ

Σεξοθεραπεύτρια βοηθά τους άνδρες να βρουν τη σωστή... ιερόδουλη!

Σεξοθεραπεύτρια βοηθά τους άνδρες να βρουν τη σωστή... ιερόδουλη!

Σε άλλο, πιο ροζ… επίπεδο, ανατρέποντας τα δεδομένα του επαγγέλματός της, έχει περάσει την ψυχολογία μία καθηγήτρια του πανεπιστημίου του Μονάχου Ludwig Maximilian Universitat, αλλά και συγγραφέας σειράς βιβλίων για το σεξ.

Και αυτό γιατί η Μπεατρίς Βάγκνερ, όταν δεν διδάσκει σε ένα από τα μεγαλύτερα ανώτατα εκπαιδευτικά ιδρύματα της Ευρώπης και δεν προσφέρει τις υπηρεσίες της σε ζευγάρια που αντιμετωπίζουν προβλήματα στη σχέση τους, επισκέπτεται οίκους ανοχής, όπου βοηθά τους πελάτες της να αποκτήσουν μια (πιο) φυσιολογική ερωτική ζωή!

Πώς; Επιλέγοντας την κατάλληλη ιερόδουλη γι΄ αυτούς!

Σύμφωνα με τη γερμανική εφημερίδα Bild η 52χρονη ψυχολόγος, η οποία δηλώνει πάνω απ΄ όλα γιατρός, δεν διστάζει να καταφύγει σε οίκους ανοχής όταν κάποιος πελάτης της είναι παρθένος και δεν έχει το θάρρος να ξεκινήσει τη σεξουαλική του ζωή. Εκεί θα του επιλέξει την κατάλληλη για την περίπτωσή του (και το χαρακτήρα του φυσικά) ιερόδουλη, αφού βέβαια περάσει τις… υποψήφιες από ψυχανάλυση!

Μπαίνει έτσι σε ένα από τα δωμάτια, κάθεται στο κρεβάτι και μαζεύει τις εργαζόμενες γύρω της. Στη συνέχεια αφού τις «γδύνει» με τα μάτια, προχωρά σε πιο προσωπικές ερωτήσεις, μέχρι να νιώσει σίγουρη πως βρήκε την κατάλληλη…

Οι περισσότεροι πάντως πελάτες με τους οποίους επισκέπτεται τα «κόκκινα σπιτάκια», όπως σημειώνει η Μπεατρίς, είναι προχωρημένης ηλικίας (ένας μάλιστα από αυτούς πλησιάζει τα 60), οι οποίοι δεν έχουν γευτεί τη χαρά του έρωτα για διάφορους λόγους/προβλήματα.

Όπως και να έχει, η Γερμανίδα σεξοθεραπεύτρια συμβουλεύει τους άνδρες που αναζητούν τον έρωτα, και όχι το σεξ, να «κυνηγούν»... καλοκαίρι!

Σχετικές ειδήσεις