ΚΟΣΜΟΣ

Αρρωστημένος σύζυγος μαχαίρωσε τη γυναίκα του 66 φορές και της έκοψε τη μύτη και τα χείλια

Αρρωστημένος σύζυγος μαχαίρωσε τη γυναίκα του 66 φορές και της έκοψε τη μύτη και τα χείλια

Σοκ προκαλούν οι λεπτομέρειες του πρωτοφανούς εγκλήματος πάθους στη Σουηδία που έλαβε χώρα τον περασμένο Σεπτέμβριο.

Οι λεπτομέρειες ενός από τα πιο ειδεχθή εγκλήματα που έχουν καταγραφεί ποτέ στην ιστορία της χώρας αποκαλύφθηκαν στην αίθουσα του δικαστηρίου. Ένας 52χρονος άνδρας βασάνισε ανελέητα τη σύζυγό του, αφού την μαχαίρωσε 66 φορές, της έκοψε τη μύτη και το άνω χείλος και την άφησε να πεθάνει πάνω στο ίδιο τους το κρεβάτι.

Οι ακροατές «πάγωσαν» με τα όσα αποκάλυψε ο Σουηδός Εισαγγελέας, Τόμας Μάλμενμπι την πρώτη ημέρα της ακροαματικής διαδικασίας της υπόθεσης.

«Όλα συνέβησαν στο σπίτι του ζευγαριού, σε ένα χώρο που η 40χρονη αισθανόταν ασφάλεια. Η 40χρονη γυναίκα πρέπει να βίωσε για μεγάλο χρονικό διάστημα το αίσθημα του θανάτου», δήλωσε χαρακτηριστικά, στην προσπάθειά του να περιγράψει την βαναυσότητα του δράστη. Η γυναίκα μαχαιρώθηκε 66 φορές και άφησε την τελευταία της πνοή στο κρεβάτι της.

Κατά την ομολογία του, ο 52χρονος άνδρας δήλωσε ότι δεν θυμάται τίποτα και ότι η μοναδική εικόνα που του έρχεται στο νου, είναι τον εαυτό του να προχωρά στο δρόμο, κρατώντας ένα μαχαίρι. Όπως αποκάλυψε, ωστόσο, ο εισαγγελέας, η γυναίκα έφερε χτυπήματα στο σώμα, που παραπέμπουν στο συμπέρασμα ότι προσπαθούσε απεγνωσμένα να αμυνθεί.

Ο εισαγγελέας τόνισε ότι οι 66 μαχαιριές, δεν είναι αποτέλεσμα μίας στιγμιαίας κρίσης, αλλά ενός οργανωμένου σχεδίου. Η απόφαση του δικαστηρίου θα εκδοθεί στις 19 Φεβρουαρίου.