ΚΟΣΜΟΣ

Συναγερμός στη Γερμανία: Έκλεισε το αεροδρόμιο της Κολωνίας λόγω τρομοκρατικής απειλής

Συναγερμός στη Γερμανία:  Έκλεισε το αεροδρόμιο της Κολωνίας λόγω τρομοκρατικής απειλής

Συναγερμός σήμανε στο αεροδρόμιο της Κολωνίας όταν από τα μεγάφωνα ανακοινώθηκε ότι κλείνουν οι τερματικοί σταθμοί 1 και 2 για λόγους ασφαλείας.

Εκπρόσωπος του αεροδρομίου της Κολωνίας, δήλωσε ότι οι δύο τερματικοί σταθμοί έκλεισαν όταν έγινε αντιληπτό ότι μια γυναίκα είχε καταφέρει να περάσει σε χώρο ασφάλειας του αεροδρομίου χωρίς πρώτα να ελεγχθεί.

Συγκεκριμένα, η Bild έγραφε ότι η γυναίκα άρχισε να τρέχει «ανεξέλεγκτα» στο check in του αεροδρομίου αρνούμενη να περάσει από έλεγχο.

Στο αεροδρόμιο επικράτησε χάος καθώς ο τερματικός σταθμός 2 έμεινε ώρες κλειστός, υπό το φόβο ότι η γυναίκα αυτή μπορεί να είχε κρύψει σε κάποιο σημείο εκρηκτικά.

Από τις κάμερες του αεροδρομίου, η αστυνομία προσπάθησε να εντοπίσει τη γυναίκα η οποία, σύμφωνα με όσα δήλωσε εκπρόσωπος των γερμανικών αρχών στην εφημερίδα Bild": «Θα πρέπει να είναι μία ξανθιά γυναίκα που φέρεται κάποια στιγμή να είπε: Είμαι από τον έλεγχο ασφαλείας της πολιτικής αεροπορίας». Η αστυνομία, τελικά, εντόπισε τη γυναίκα, η οποία αυτή την ώρα ανακρίνεται.

Σχετικές ειδήσεις