ΚΟΣΜΟΣ

Φρικιαστικό έγκλημα: Aποκεφάλισε την κοπέλα του, ντύθηκε γυναίκα και έκανε σεξ με το κεφάλι της!

Φρικιαστικό έγκλημα: Aποκεφάλισε την κοπέλα του, ντύθηκε γυναίκα και έκανε σεξ με το κεφάλι της!

Σοκαρισμένη είναι η κοινή γνώμη της Ρωσίας (και όχι μόνο) από τις φρικιαστικές λεπτομέρειες μιας στυγερής δολοφονίας που είδαν το φως της δημοσιότητας.

Ο Aleksandr U, γνωστός στην πανκ σκηνή της χώρας ως «Pussy», συνήθιζε να φορά τα ρούχα και το make-up της 22χρονης κοπέλας του, ωστόσο όταν αυτή το αντιλήφθηκε, τον περασμένο Ιούλιο, αποφάσισε να τον χωρίσει.

«Θολωμένος» και υπό την επήρεια αλκοόλ και ναρκωτικών ο 23χρονος τότε, όχι μόνο την αποκεφάλισε για να την εκδικηθεί, αλλά ντυμένος γυναίκα έκανε στοματικό σεξ με το κεφάλι της!

Οι Αρχές εντόπισαν το αποκεφαλισμένο πτώμα της Viktoria V στο σπίτι του, στο Voronezh της νοτιοδυτικής Ρωσίας, ενώ λίγο αργότερα συνέλαβαν το σχιζοφρενή μουσικό, ο οποίος είχε κατακρεουργήσει τη σύντροφό του με 53 μαχαιριές.

Ο Aleksandr εξετάστηκε από ειδικούς, ενώ όπως ήταν αναμενόμενο, κρίθηκε ψυχικά άρρωστος, με αποτέλεσμα να κλειστεί επ' αόριστον σε ψυχιατρική κλινική.

Σύμφωνα, δε, με τα υπόλοιπα μέλη της μπάντας Easy Riders όπου έπαιζε, ήταν εθισμένος σε σκληρά ναρκωτικά και αυτός ήταν ο κυριότερος λόγος που τον έδιωξαν από το συγκρότημα...