ΚΟΣΜΟΣ

Σάλος στη Γερμανία: Η Μέρκελ έβγαλε selfie με τρομοκράτη;

Σάλος στη Γερμανία: Η Μέρκελ έβγαλε selfie με τρομοκράτη;

Viral έχει γίνει τις τελευταίως ώρες μία selfie φωτογραφία της Γερμανίδας Καγκελαρίου, Άνγκελα Μέρκελ, που έχει βγάλει με ένα πρόσφυγα ο οποίος μοιάζει με τον βομβιστή των Βρυξελών Ναζίμ Λαχραουί.

Η φωτογραφία έχει προκαλέσει προβληματισμό στους χρήστες του διαδικτύου και τους έχει αφήσει να αναρωτιούνται αν είναι απλή ομοιότητα ή αν ο άνδρας με τον οποίο φωτογραφήθηκε η Άνγκελα Μέρκελ ήταν ο τρομοκράτης που αιματοκύλησε το αεροδρόμιο καθώς και τον σταθμό του μετρό Maelbeek στις Βρυξέλλες, με τουλάχιστον 31 νεκρούς και πάνω από 300 τραυματίες.

Όλ ξεκίνησαν μτην Παρασκευή όταν και η βέλγικη αστυνομία έδωσε στη δημοσιότητα φωτογραφία του 24χρονου Ναζίμ Λαχαραουί που αιματοκύλησε την «καρδιά» της Ευρώπης.

Η βελγική αστυνομία δημοσίευσε την Παρασκευή φωτογραφία του 24χρονου Najim Laachraoui, ο οποίος επίσημα πλέον ευθύνεται για την έκρηξη εκρηκτικού μηχανισμού στο αεροδρόμιο των Βρυξελλών.

Μετά τον σάλο που προκλήθηκε ο 18χρονος Σύριος της φωτογραφίας δήλωσε στην Die Welt ότι δεν έχει σχέση με τον τρομοκράτη, πως βρίσκεται στην Γερμανία και πως του προκάλεσε θλίψη ο τρόπος που χρησιμοποιήθηκε η φωτογραφία.

Σχετικές ειδήσεις