ΚΟΣΜΟΣ

Φρίκη στη Βρετανία: Μετανάστες βίαζαν επί τρεις ώρες 18χρονη

Φρίκη στη Βρετανία: Μετανάστες βίαζαν επί τρεις ώρες 18χρονη

Σοκαρισμένη είναι η κοινή γνώμη της Βρετανίας από τη φρικιαστική είδηση του βιασμού μιας 18χρονης από μετανάστες.

Η άτυχη νεαρή έζησε εφιαλτικές στιγμές στα χέρια ενός 17χρονου Σύρου και τεσσάρων φίλων του, οι οποίοι τη βίαζαν επί τρεις ώρες, πριν καταφέρει να δραπετεύσει και εκμυστηρευτεί όσα πέρασε στη μητέρα της.

Η αποτρόπαια κτηνωδία συνέβη την 1η του περασμένου Νοέμβρη στο Τζίλινγχαμ, ενώ σύμφωνα με όσα ακούστηκαν στο δικαστήριο, ο ανήλικος Σύρος βρισκόταν μόλις 15 μήνες στη χώρα. Υποστήριξε, δε, ότι η παρέα του τον παρότρυνε να πάρει μέρος στον ομαδικό βιασμό, καθώς ένας φίλος του τού είπε ότι αν δεν το κάνει δεν είναι άντρας!

«Το κορίτσι έδειχνε χαρούμενο... Καθόταν απλά στο κρεβάτι και εγώ πήγα μαζί της», ισχυρίστηκε στους δικαστές.

Σύμφωνα με την κατάθεση της 17χρονης, περπατούσε στο δρόμο μαζί με ένα φίλο της όταν συνάντησε τους μετανάστες που πήγαιναν σε ένα πάρτι. Αυτοί τους κάλεσαν να πάνε μαζί τους και εκείνη δέχθηκε γιατί νόμιζε ότι ήταν γνωστοί του φίλου της…

Λίγη ώρα ωστόσο αφού πήγαν στο διαμέρισμα, οι μετανάστες την ακινητοποίησαν και άρχισαν να τη βιάζουν ένας ένας, παρά τις απέλπιδες προσπάθειές της να ξεφύγει! Τελικά κάποια στιγμή την άφησαν μόνη και κατάφερε να δραπετεύσει.

Αξίζει τέλος να σημειωθεί ότι σύμφωνα με τα αποτελέσματα των εξετάσεων στις οποίες υπεβλήθη μετά την καταγγελία, η νεαρή είχε καταναλώσει ποσότητα αλκοόλ δυο φορές πάνω από το επιτρεπόμενο όριο οδήγησης…

Σχετικές ειδήσεις