ΚΟΣΜΟΣ

Σοκ: Δάσκαλος έδεσε μαθήτρια με σχοινί στο θρανίο γιατί ήταν πολύ ανήσυχη (Pic)

Σοκ: Δάσκαλος έδεσε μαθήτρια με σχοινί στο θρανίο γιατί ήταν πολύ ανήσυχη (Pic)

Η σοκαριστική φωτογραφία ενός νεαρού κοριτσιού δεμένου με σχοινί στην καρέκλα του θρανίου της έχει προκαλέσει σάλο στα social media και έχει ήδη οδηγήσει σε επίσημη αστυνομική έρευνα εναντίον του δασκάλου, του διευθυντή του σχολείου και της μητέρας της.

Σύμφωνα με διάφορα ειδησεογραφικά ρεπορτάζ ο δάσκαλος του δημοτικού σχολείου στην πόλη Βέρακρουζ του Μεξικού έδεσε τη μαθήτρια γιατί εκείνη αρνείτο να υπακούσει στις εντολές του και γιατί ήταν υπερκινητική.

Ο λόγοι που οδήγησαν στο εν λόγω περιστατικό ερευνώνται, ωστόσο, η έρευνα δεν ξεκίνησε εξαιτίας της ευρείας διάδοσης της φωτογραφίας στο διαδίκτυο, αλλά γιατί άλλοι γονείς μαθητών της ίδιας τάξης ενημερώθηκαν για το συμβάν και ανησύχησαν για τη συμπεριφορά τους δασκάλου προς τα δικά τους παιδιά.

Πολλοί από τους γονείς έκριναν το γεγονός ως απαράδεκτο, το χαρακτήρισαν ως κακοποίηση ανηλίκου και απευθύνθηκαν στις αστυνομικές αρχές.

Το αδιανόητο στοιχείο της ιστορίας είναι ότι, σύμφωνα με τα ρεπορτάζ, η μητέρα του μικρού κοριτσιού είχε συναινέσει στην προτροπή του δασκάλου να τιμωρεί την κόρη της κατ' αυτόν τον τρόπο, όταν εκείνος το έκρινε απαραίτητο.

Δείτε τη φωτογραφία στην παραπάνω gallery του Newsbomb.gr

Source: Latinpost.com

Σχετικές ειδήσεις