ΚΟΣΜΟΣ

Νεκρή η Γερμανίδα «Μαντλίν» - Συγκλονιστικές αποκαλύψεις (pics+vid)

Νεκρή η Γερμανίδα «Μαντλίν» - Συγκλονιστικές αποκαλύψεις (pics+vid)

Έπειτα από 15 χρόνια εξαφάνισης γράφτηκε ο τραγικός επίλογος για το άτυχο κοριτσάκι.

Οι γερμανικές Αρχές πιστεύουν ότι ανακάλυψαν τη σορό ενός εννιάχρονου κοριτσιού, γνωστή στα μέσα μαζικής ενημέρωσης ως η γερμανίδα “Madeleine McCann”, καθώς η τύχη της αγνοείτο τα τελευταία 15 χρόνια.

Η Peggy Knobloch είχε εξαφανιστεί στη διαδρομή από το σχολείο στο σπίτι της, στο Θουέρινγκεν της Βαυαρίας στις 5 Μαΐου 2001.

Το 2002 ένας άνδρας με νοητικά προβλήματα ομολόγησε ότι σκότωσε την Peggy για να καλύψει ότι την είχε κακοποιήσει σεξουαλικά. Λίγο μετά πήρε πίσω την ομολογία του, φυλακίστηκε όμως σε ψυχιατρική πτέρυγα. Το 2014 η καταδίκη του αναιρέθηκε και αφέθηκε ελεύθερος.

z

Η Βαυαρή εισαγγελέας Χέρμπερτ Πότζελ δήλωσε στο BBC ότι τα λείψανα ανήκουν «πιθανότατα» στην 9χρονη, αν και «δεν είναι επιβεβαιωμένο 100%».

Ένας πολίτης ανακάλυψε κόκκαλα που άνηκαν σε παιδικό σώμα να προεξέχουν από το έδαφος, καθώς μάζευε μανιτάρια στο δάσος έξω από τη Θουέρινγκεν το Σάββατο 2 Ιουλίου και αμέσως ενημέρωσε την αστυνομία.

Οι Αρχές θα πρέπει να περιμένουν τα αποτελέσματα των ερευνών DNA για να διαπιστωθεί αν το σώμα ανήκει στην μικρή.

Tα λείψανα βρέθηκαν περίπου εννέα μίλια από το σπίτι της 9χρονης. Εκτός από υπολείμματα της σορού, η αστυνομία συνέλεξε από το σημείο προσωπικά αντικείμενα που πιστεύεται ότι άνηκαν στη μικρή.

Η μητέρα της Πέγκυ ειδοποιήθηκε από την αστυνομία για τη μακάβρια ανακάλυψη, όταν έκριναν ότι ήταν πιθανό τα λείψανα να ανήκουν στην εξαφανισμένη κόρη της.

Δείτε περισσότερες φωτογραφίες στην παραπάνω Gallery του Newsbomb

Σχετικές ειδήσεις