ΚΟΣΜΟΣ

Μεγάλα λάθη σε ταινίες του Χόλιγουντ που δεν προσέξατε ποτέ!

Μεγάλα λάθη σε ταινίες του Χόλιγουντ που δεν προσέξατε ποτέ!

Ακόμα και οι μεγαλύτερες υπερπαραγωγές του Χόλιγουντ κάνουν τα λάθη τους!

Παραλείψεις, ανακρίβειες και λάθη χαρακτηρίζουν τις γκάφες που έχουν γίνει σε μεγαλες κινηματογραφικές παραγωγές του Χόλιγουντ, σε ταινίες όπως οι «Πειρατές της Καραϊβικής», το «Braveheart» και ο «Τιτανικός».

Αυτά είναι μερικά από τα λάθη σε πανάκριβες παραγωγές όπως τα συγκέντρωσε η Mirror που ίσως δεν έχετε προσέξει ποτέ:

Τιτανικός

ja

Ο Jack Dawson -ο πρωταγωνιστής που υποδύεται ο Λεονάρντο ντι Κάπριο- πεθαίνει το 1912, ενώ νωρίτερα στην ταινία λέει ότι ο πατέρας του ψάρευε στη Λίμνη Γουισότα. Ωστόσο αυτή τη λίμνη δημιουργήθηκε μόλις το 1917, όταν χτίστηκε το φράγμα στην περιοχή.

Πειρατές της Καραϊβικής: Στο Τέλος του Κόσμου

J

Οι ήρωες της ταινίας ταξίδεψαν στη Σιγκαπούρη. Ωστόσο αυτή τη πόλη δεν είχε καν ιδρυθεί το 1720, τη χρονολογία δηλαδή που τοποθετείται η πλοκή της ταινίας.

Δωμάτιο Πανικού

N

Στην ταινία, η Τζόντι Φόστερ γεμίζει το δωμάτιο με προπάνιο και μετά βάζει φωτιά στο αέριο, ενώ εκείνη και η κόρη της πέφτουν στο πάτωμα για να προστατευτούν. Ωστόσο, όλοι γνωρίζουν ότι το εν λόγω αεριο είναι πιο βαρύ από τον αέρα. Γιατί δεν έγιναν κάρβουνο;

Braveheart

mel

Μπορεί το κιλτ του Μελ Γκίμπσον να έδειχνε τέλειο πάνω του, όμως το παραδοσιακό σκωτσέζικο ένδυμα ανακαλύφθηκε τον 16ο αιώνα, ενώ η πλοκή της ταινίας τοποθετείται το 1300 μ.Χ.

Django ο Τιμωρός

d

Τα γυαλιά ηλίου ανακαλύφθηκαν το 1929, αλλά ακόμα και τότε τα φορούσαν μόνο άνθρωποι για ιατρικούς λόγους. Ωστόσο, ο ήρωας της ταινίας τα φορούσε το 1858...

Επιστροφή στο Μέλλον

f

Η πινακίδα «OUTATIME» που έχουν στην DeLorean τους ο Μάρτι ΜακΦλάι και ο Ντοκ Μπράουν ξεπερνά το νόμιμο μέγεθος των πινακίδων της Καλιφόρνια.

Σχετικές ειδήσεις