ΚΟΣΜΟΣ

Η μητέρα της προσπάθησε να τη σκοτώσει με τον πιο φρικιαστικό τρόπο. 29 χρόνια μετά πήρε εκδίκηση!

Η μητέρα της προσπάθησε να τη σκοτώσει με τον πιο φρικιαστικό τρόπο. 29 χρόνια μετά πήρε εκδίκηση!

Συγκίνηση, αγγίζοντας και ευαισθητοποιώντας ακόμα και τις πιο «αδιάβροχες» καρδιές, προκάλεσε η κατάθεση της Gianna Jessen, η οποία μοιράστηκε τον εφιάλτη που έζησε πριν ακόμα δει το πρώτο φως του ήλιου.

Η μητέρα της έκανε έκτρωση σε πολύ προχωρημένη εγκυμοσύνη και παρά τη φρικιαστική μέθοδο που επέλεξε βάσει της οποίας το σώμα του εμβρύου καίγεται από μέσα προς τα έξω , εκείνη κατάφερε να επιβιώσει.

Πλέον, 29 χρόνια αργότερα διηγείται την ιστορία της , αποκαλύπτοντας πως εξαιτίας της έλλειψης οξυγόνου κατά την άμβλωση, έπαθε εγκεφαλική παράλυση, που η ίδια ωστόσο θεωρεί ως «δώρο». Οι γιατροί δεν περίμεναν να σηκώσει καν το κεφάλι της ή να μιλήσει, ωστόσο η δύναμη και η θέλησή της για ζωή τούς διέψευσε με τον συγκινητικό τρόπο.

Το γεγονός μάλιστα ότι σύμφωνα με όσα ακούστηκαν στο δικαστήριο, ο γιατρός που έκανε την έκτρωση, μόλις κατάλαβε ότι ήταν ακόμα ζωντανή, είχε σκοπό να την στραγγαλίσει, επιτείνει την αίσθηση του αποτρόπαιου.

Για καλή τύχη όμως της Gianna, για την οποία ο Θεός είχε άλλα σχέδια, μια νοσοκόμα μπήκε εκείνη τη στιγμή στο δωμάτιο. Η 29χρονη μεταφέρθηκε σε νοσοκομείο, ενώ ο γιατρός ενώπιον των δικαστών.

Παρακολουθήστε τη συγκλονιστική κατάθεση της Gianna που συγκλόνισε ολόκληρο τον πλανήτη για ένα τόσο ευαίσθητο θέμα

Σχετικές ειδήσεις