ΚΟΣΜΟΣ

Τραμπ: Στημένα υπέρ της Χίλαρι τα αποτελέσματα στις αμερικανικές εκλογές

Τραμπ: Στημένα υπέρ της Χίλαρι τα αποτελέσματα στις αμερικανικές εκλογές

Ο μεγιστάνας βάζει στο «στόχαστρο» την εκλογική διαδικασία και τα ΜΜΕ.

Ο Ντόναλντ Τραμπ επανέλαβε για ακόμα μια φορά την Κυριακή (16/10) ότι η εκλογική διαδικασία είναι στημένη υπέρ της Χίλαρι Κλίντον, καταγγέλλοντας τα μέσα ενημέρωσης, αλλά εκφράζοντας επίσης και «υπόνοιες» για την διεξαγωγή της ίδιας της ψηφοφορίας.

«Έχασα μεγάλο αριθμό γυναικών ψηφοφόρων με βάση γεγονότα που δεν έχουν συμβεί ποτέ. Τα μέσα ενημέρωσης στήνουν τις εκλογές!» δήλωσε μέσω του Twitter ο υποψήφιος των Ρεπουμπλικανών για την προεδρία των ΗΠΑ.

Τη στιγμή που πολιτικοί και των δύο στρατοπέδων ανησυχούν για τις συνέπειες των εμπρηστικών δηλώσεων του απρόβλεπτου προεδρικού υποψήφιου, ο υποψήφιος του Τραμπ για την αντιπροεδρία Μάικ Πενς προσπάθησε να κατευνάσει τα πνεύματα.

«Φυσικά θα δεχθούμε το αποτέλεσμα των εκλογών», δήλωσε στο τηλεοπτικό δίκτυο NBC, δίνοντας τη διαβεβαίωση ότι ο Τραμπ καταγγέλλει πάνω απ΄όλα την «μονολιθική υποστήριξη» των μεγάλων μέσων ενημέρωσης προς την υποψήφια των Δημοκρατικών. Όμως, λίγες ώρες μετά ο Τραμπ συνέχιζε: ζήτημα εγκυρότητας των εκλογών τίθεται και σε πολλά εκλογικά κέντρα. Χωρίς όμως να διευκρινίσει αν εννοεί κάτι συγκεκριμένο.

Σχετικές ειδήσεις